operaatio äiti - Banneri

Nyt on aika katkaista postausbreikki kivalla Kaksplussan omalla syysvaatetempauksella! Tähän tempaukseen osallistui erilaisia ja nimenomaan persoonallisen muotinäkemyksen omaavia bloggaajia meidän porukasta. Lopullinen kokonaisuus on aika mahtava! (Kurkkaa Marian, Tiinan, Demin, Jasminen, Jennin, Sofian ja Maijun omat postaukset klikkaamalla nimiä.) Omani postaan nyt, kun muuton säätämiset alkavat olemaan taakse jäänyttä elämää.

Ideahan oli koota omanlaisensa kollaasi erilaisista lastenvaatteista. Vaatteet etsittiin omaa makua kunnioittaen netin ihmeellisestä maailmasta ja muistaen sen tärkeän seikan, että syksy värjää maisemaa parhaimmillaan kauniilla väreillään.

Itselleni iski vaikeus valita kahden välillä. Teenkö kollaasin pienelle taaperopojalle, joka täyttää tässä kuussa 3 vuotta? Vai teenkö kollaasin minimaaliselle tyttövauvalle, joka vielä toistaiseksi asustelee masussa?

Operaatio_aiti_kollaasi

( Paita / Housut / Takki / Kengät / Pipo / Hanskat )

Kuten näkyy; vaatekollaasini koostuu pojalle suunnatusta kokonaisuudesta sisältäen yhdet sisävaatteet ja ulkovaatteet. Halusin ihan tarkoituksella sekoittaa vaatteissa omaa shoppailutyyliäni eli halpaa sekä kallista. Monet ostavat vaatteita merkin mukaan ja monet taas sen halvan hinnan, koska jokainenhan luo itse sen omanlaisensa ostoskäyttäytymisen.

Kollaasi on mielestäni sopiva sekoitus tämän syksyn värejä. Viininpunaiset farkut blondilla pojalla ovat olleet todella hyvä keksintö ja ne sopivat mahtavasti erilaisten vaatteiden kanssa sekä tuovat vähän vaihtelua niihin perus farkunsinisiin tapauksiin. Paidaksi yritin tapailla sellaista sävyä, jota näkyy tuolla luonnossakin tällä hetkellä. On mahtavaa katsoa sohvan reunalla pomppivaa lasta, jonka paita loistaa samaa väriä, kun ikkunan takana näkyvä maisema. Ruska – ihana tekosyy virittäytyä tiettyjen värien maailmaan!

Ulkovaatteissa kestosuosikkina pojalle on ruskeat kengät. Ne vain sopivat niin monen takin, haalarin ja asusteen kanssa. Niin toki sopii mustakin, mutta joskus tuntuu, että se väri on vain niin kulutettu ja liian ”perus”. Ruskeat kengät lähdin hakemaan alunperin Espritin takin vuoksi, jonka yksityiskohdissa vilahtaa myös se ruskea. Takki itsessään on pehmeän harmaa, joka sopii mielestäni juuri tällaiselle perus vaalealle suomalaiselle pojalle. Harmaa on kliseisesti ajaton, kaunis ja tarpeeksi yksinkertainen värien sekamelskan keskellä. Ulkovaatteissa kiinnitän paljon huomiota ympäristöön. Keväällä kaikki saa olla raikasta, koska mieliala on myös. Talvella värikkyys/kuviot ovat pop, kun maisema on yksivärinen, mutta nyt syksyllä on kirjavaa muutenkin, joten rauhallinen harmaa on juuri PERFECT. Harmaaseen takkiin valitsin turvallisesti tummemman harmaat asusteet, joista löytyy myös sipaus ruskeaa.

Kollaasi on nyt selitetty juurikin niin, miten sen itse koen ja näen. Monesti blogeissa ostetaan jotain ja esitellään asuja, mutta ei avata tarinaa asian takana. Miksi sitä valitsee juuri tämän paidan näiden housujen kanssa? Mikä takki sopii vuodenaikaan värinsä puolesta parhaiten ja MIKSI näin?

Haluaisin ehdottomasti haastaa muut bloggaajat syystempaukseen mukaan riippumatta siitä minkälaista blogia kirjoitat. Tee sinäkin oma kollaasisi! Ei tarvitse kokea osaavansa pukeutumisen saloja tai omaavansa edes muotisilmää. Ei tämä ole mitään egon pönkitystä, vaan yksi tapa esitellä persoonaansa ja näkemyksiään! Onko kollaasisi sävyltään maanläheinen, onko se ekologinen tai ehkäpä erittäin säästeliäs laadusta tinkimättä? Jos sinulla ei ole lapsia, niin ehkä teet kollaasin itsellesi tai vaikkapa miehellesi? Linkitä postaus ihmeessä kommenttiboxiini ja tägää postausta #syysvaatekollaasi . Haastan sinut!

Sen lisäksi kannattaa käydä osallistumassa Kaksplussan kilpailuun, jossa on huikea palkinto jaossa; 200 euron lahjakortti Punavuoren Peikkoon ! Kurkkaa ihmeessä kilpailussa julkaistu alekoodikin, jolla voit säästää selvää rahaa. Klikkaa kilpailuun tästä!

IMG_20150917_125038

Kurkkaa myös postaus Espritin takista!

Kommentit (2)

Loistavaa!!! Hienoa! Jee 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X