Hei, minä olen…

Elsa Olivia. Tänään 13.12.2015 äiti, isä ja isoveli odottivat minua saapuvaksi. Tänään oli the day. Laskettuaikani. Mutta ähäkutti.. olenkin jo viittä vaille viisi viikkoa vanha, painan noin 3700g (s.paino 3350g) ja olen about 53cm ( s.pituus 49cm) pitkä. Paljon kasvua on tapahtunut äidinmaidon avulla ja vanhempieni mielestä näytän jo hurjan isolta. Helppoa tämä alku ei ole ollut silmätulehduksien, hengitysongelmien ja muiden vastoinkäymisten kanssa, mutta tänään ollaan taas otettu uusi askel kohti parempaa huomista. Minulta ei odoteta liikoja. Saan kehittyä vähän hitaammin ja käyn vielä monesti lääkärissä tutkimuksissa. Juuri nyt olen siis melkein viisiviikkoinen, mutta toisaalta korjatun ikäni puolesta synnyin vasta tänään. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Pidetään lippu korkealla!

PhotoGrid_1450024237125

Kommentit

8 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Joo 🙂 kiitos!

Avatar

<3 Ihana Elsa! <3

Avatar

Ihana nimi! 🙂

Avatar

Hei! Miksiköhän blogiasi ei voi seurata bloglovinin kautta? Postauksesi ei päivity sinne :/

Avatar

Mä arvasin ton nimen, olipa yllätys

Avatar

Olitko tänään Sellossa? Luulen nähneeni sut siellä H&M:ssä, mutta tilanne oli niin nopeasti ohi, etten ehtinyt tulla juttelemaan. Onnea pikkuisesta tytöstä! 🙂 Meillekin syntyi tänä syksynä hieman ennenaikainen vauva, ja blogiasi olen lukenut jo useamman vuoden.

Avatar

Hei! Miksiköhän blogisi seuraaminen ei onnistu bloglovinin kautta? :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä