operaatio äiti - Banneri

Joulu saapuu jo lokakuussa

Kai kaikki jouluihmiset huomasivat, että joulu on jo saapunut kauppoihin? Suklaata, koristeita ja kalentereita. Onhan se hyvä olla ajoissa… vai? Tässä vaiheessa täytyy paljastaa, että meidän perhe on auringon lämmössä jouluna kokonaiset kaksi viikkoa. Ehkä siis täytyy aloittaa tämä joulusta nauttiminen jo etukäteen.

Ollaanhan me juotu jo glögiä ja leivottu joulutorttuja. Tekisi mieli vähän pipareitakin. En ole mikään jouluhullu, mutta rakastan jouluherkkuja! Juuri noita leivonnaisia, joulusuklaita ja Jaffan jouluomenan makuista limua!

Huomasitteko, että kauppaan oli tullut Omar-suklaata? Kuva keräsi instassa tykkäyksiä sen verran, että faneja taitaa olla useampikin.

Minkälaisia joulutyyppejä te olette? Joko on eka rasia ostettu ja jouluvalot ikkunassa? Vai ohjaako teitäkin kohti jouluhömpötyksiä masu?

Omar suklaa

Arvon blogin Facebook-sivulla kaksi Omar-pakettia jollekin onnekkaalle. Aikaa huomiseen klo 21 asti!

*Ei yhteistyö

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

T&J

Avatar

Hahaa! Ei ole vielä ostettu, tosin perunalaatikkoa on, kun alkoi tekemään mieli. 😀 Kuulostaa muuten ihanalta lomailla muualla, oispa lomaa. 🙂 Ja omar-suklaa kuulostaa hyvältä, tarvii kyllä testata jos ei arpa osu kohdalle 😉 Mutta ei muuta kun joulun odotusta!

Anette - Operaatio Äiti.

Tuleehan se joulu jo 2kk päästä 😀 ah, kaipaan lanttulaatikkoa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä