operaatio äiti - Banneri

Papustories 2016

Tänään pukkaa toista vaatteisiin liittyvää postausta perään. Suomalainen Papu (lastenvaatemerkki) julkaisi tänään nimittäin tuollaisen talvimalliston. Mistä Papu on tuttu? No rusettipipoista, polvipaikoista ja vinoraidoista tietenkin! Meillä lasten lipastoista löytyy erittäin paljon Papua ja lähinnä vasta tänä syksynä tykästyin kyseiseen merkkiin ihan erityisesti.

papu winter special

Mikä herätti kiinnostuksen? Syitä on muutama! Ensinnäkin Elsa pitkäjalkainen laiheliini tuotti päänvaivaa housujen suhteen. Kaikki pöksyt putosivat jatkuvasti vyötäröltä tai sitten jäivät lahkeista lyhyeksi. Ärsyttävää pitää säkkihousuja jalassa tyypillä, joka konttaa ne sekunnissa rullalle ja pois jalasta. Toinen syy oli tuo pojan kulutus. Legginseille piti vihdoin ja viimein sanoa hyvästi, kun leikit alkoivat esimerkiksi ulkosalla rajummiksi. En ole ihan perinteisiä collari-ihmisiä poikien pukeutumisen suhteen ja sellaiset perus lökärit kulkevatkin meillä sanalla pieruhousut. (Huumoria!) Papun polvipaikat ovat paksua ja vahvaa kangasta eikä rokkiluisut saa niitä ihan heti puhki. Ostin kerran kirpparilta yhdet Papun pöksyt, joissa oli pieni reikä polvessa. Nuo polvipaikat olivat meillä kovassa käytössä useamman kuukauden, mutta reikä ei suurentunut ollenkaan.

Papu new 2016

Laatuun katson usein enemmän, kun merkkiin tai ulkonäköön. Ulkonäkö tulee hyvänä kakkosena. Miksi olisi väärin ostaa lapselle vaatteita sen perusteella miltä ne näyttää? Ei sitä itselleenkään pue omasta mielestä ”rumia” vaatteita. Papun vaatteissa kangas on tosiaan vahva ja pehmeä, trikoo sopivan venyvää ja meidän käyttökokemuksella kestävää. Moni merkin kuoseista on hillittyjä ja kivaa piristettä Rodinin räiskeen keskellä.

Papu winter 2016

Meillä käytetään tosiaan eniten ehkä polvipaikkoja. Elsan laatikossa on useammassa värissä noita ”legginsejä” ja sama koskee Topia. En varmaan koskaan kyllästy mätsäämään polvipaikkoja vaatekokonaisuuksiin. Sen lisäksi instagramissa on pari kertaa vilahtanut vinoraitainen mekko Elsan päällä. Se on aivan täydellinen malliltaan ja yksinkertaiselta kuosiltaan meidän neidille. On varmaan pakko metsästää sama mekko seuraavassakin koossa.

Tyttö papu lastenvaate

Koko on tosiaan kapealle sopivaa, mutta moni pyöreän vauvan vanhempi on käyttänyt Papua myös lapsellaan, koska vaatteet ovat ihan venyviä. Joskus mitoitus ja leveys riippuu kuosista tai väristä. Elsa on tosi pahasti kokojen välissä tällä hetkellä, koska on 78,5cm pitkä ja koko 74/80 alkaa käymään ihan lähiaikoina pieneksi. Tänään saapuneesta mallistosta olisi ollut tyhmyyttä ottaa tuo koko, koska vaatteet olisivat päässeet käyttöön vain käytännössä sekunniksi. Toisaalta koko 86/92 on vielä aika reilu. Housuissa oli lököttävää tilaa ja niiden käytön suhteen saa vielä pikkasen odotella. Mekot sekä teeppari olivat myös reiluja ja tämän huomaa kuvista. Muistutan kuitenkin, että kuvissa vaatteet ovat vielä pesemättömiä. Pesussa vaate aina hieman ryhdistäytyy ja kutistuu. Sen lisäksi meillä rummutetaan kaikki vaatteet.

papustories 2016

Tänään Papulle saapui havunvihreää vinoraitaa, kantomekkoa muistuttavia trikoomekkoja, tonttulakkeja ja uutta särö-kuosia. Sen lisäksi tuli erilaisia mekkoja, legsuja ja t-paitaa kivoilla yksityiskohdilla. Meille lähti kotiin kaksi trikoomekkoa; musta ja särökuosinen, mustat legginsit kultaisilla ompeleilla ja t-paita, jossa on suuri kultainen neliö. Soviteltiin taas vaatteita tämän postauksen tueksi, vaikka ne hetkeksi pääsevätkin lipastoon odottelemaan.

Oliko Papu lukijoille ennestään tuttu merkki? Mitä olette tykänneet vaatteista?

Papu winter 2016 new

Kommentit (4)

Mistä tuo ihana rusettipanta on?
Mä tykkään myös pavun vaatteista! !

Ihania vaatteita!!meiltäkin löytyy muutamat pavun vaatteet,kovasti oon tykänny niistä. Mistä tuo neidin ihana rusetti on?!

Tuli kahesti 😉

Mäki tykkään! FB:ssä moni tekee noita 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X