operaatio äiti - Banneri

Tässä postaussarjassa esitellään viikon mittaan saapuneita posteja, kirpparilta tehtyjä löytöjä ja kaupasta uutena ostettuja vaatteita. Postaussarjan idea on toimia inspiraationa, vinkkinä ja verhon raottajana meidän lasten arkityyliin. Joskus blogissa tulee kirjoitettua vaatteista liikaa markkinallisessa mielessä, joten tämän postauksen on tarkoitus olla arkinen. Sovituskuvat vaihtelevat hyvistä järkkärikuvista ihan arjen keskeltä otettuihin tärähtäneisiinkin otoksiin. Saa kysyä!

Ostan nykyään usein kankaita, koska olen innostunut myös erilaisista vaatteista. Niistä, jotka on tehty juuri sun omaa lasta varten oikeilla mitoilla. Olen löytänyt ihan luotto-ompelijan, josta on tullut myös oikein hyvä sekä ihana ystävä. Anna on tosi taitava ja suosittelen häntä lämpimästi myös muille, jotka tarvitsevat ompelijaa. Instassa onkin erilaisia kuvia noista ompeleista; @rusetilla .

Tällä viikolla DIY-juttujen noutamisen lisäksi kulutin TAAS aikaa parilla kirpparilla. Pengon tosi tunnollisesti melkein jokaisen pöydän, jonka takia löydän aina kivoja löytöjä. Nämäkin pari villatakkia löytyi tosi halvalla ja alemmassa oli vieläpä laput kiinni. Yhdistän villatakkeja tosi usein, jos vaatesetti meinaa tuntua liian vajaalta.

Farkku on toiminut jo vuosia milloin missäkin. Elsan kohdalla olen vähän arastellut sen käyttöä, mutta nyt ostin tutulta pari farkkuista vaatetta inspiraation iskiessä. Jotenkin tuntuu, että farkku on muutenkin vähän kevään ja sen jälkeen tulevan kesän merkki.

Joskus vannoin, että minttu olisi se the väri, jos joskus tytön saisin. Niinpä niin, sanoo äiti pinkkilandiasta. Yritän jatkuvasti keventää meidän pinkkiä räjähdystä tuomalla sinne muitakin värejä. Minttu on kyllä täydellinen vaaleanpunaisen kanssa!

Ostelen nyt kesällekin vaatteita. En halua ostaa pelkkää uutta ja nyt on jotenkin paremmin tarjolla tätä hellevaatetta kirppareilla. Näistä ostoksista olen rakastunut tuohon röyhelötoppiin! Se on yksi kivoimpia kirppislöytöjä hetkeen. Alempi paita oli noin euron verran ja se on ehkä kiva. En ole koskaan tykännyt punaisesta, mutta se sattuu sopimaan Elsalle ihan tosi hyvin, joten yritän totutella.

Yökkäreiden bongaaminen on parasta, koska moni hinnoittelee ne tosi halvalla kirppareille. Ja puhun nyt ihan livekirppareista enkä facen omista. Tulee ihan hurja säästö, jos ostaa hyväkuntoisen pyjaman 0,50e käytettynä. Nehän saattaa uutena maksaa pahimmillaan jopa 14,95e / kpl!

Joskus tuntuu, ettei pienille tytöille ole mitään niin kivaa kuin isoille tytöille. Tällöin kannattaa vähän soveltaa ja ostaa esimerkiksi 104cm Zaran toppi. Tadaaaa; sulla on pienelle tytölle mekko. Toki vaate ei saa olla leveä, vaan sen pitää istua hyvin myös mekkona. Kettumekkokin on kokoa ”5”, joka varmaan tarkoittaa ikävuotta. Kesällä, kun Elsa kävelee, niin mekko tulee näyttämään ihan superilta pitkän helmansa kanssa.

Nämäkin kaksi menee siihen villatakki kategoriaan. Helppoja yhdistää setteihin, käteviä ja näyttää kivalta. Kesällä etenkin tosi hyvä lisä mukaan ulos, kun Suomen säästä ei koskaan tiedä. Eka voi olla helle ja sitten iskeä kylmä tuuli. Meillä muuten tehdään poskihampaita ja kaikki mahdollinen pitää tunkea suuhun jatkuvasti – etenkin kädet!

Kirppareilta vaatteiden lisäksi etsin kirjoja, Teletappeja ja Turtles-hahmoja! Tällä viikolla oli ihan hyvä tuuri, kun toinen iso teletappi löytyi kahdella eurolla ja toinen maksoi kokonaiset 0,50e!

Papun droppi tuli tällä viikolla, mutta maltoin mieleni ja hain ainoastaan yhden pipon tällä kertaa. Malliston pääväri oli keltainen enkä oikein ole koskaan siitä välittänyt vaatteessa. Hain Papun pipon Stockalta ja samalla löysin muutamat hiusjutut kassojen vierestä. Tukka alkaa olemaan tosi pitkä ja kohta pääsen varmaan tekemään ensimmäisen letin tekeleen.

Paikalliskirpparit Facessa on ihan parhaita. Tavara liikkuu yleensä halvemmalla ja käytännössä pystyy kävellen hakemaan tuotteen toisen ovelta. Kätevää!

Name It:n odotetut pilkkukuosiset softshellit saapui tällä viikolla myös. Olin laittanut haalarin varaukseen, mutta ostin myös takin. Olen vähän hukassa, että mikä olisi paras setti Elsalle kevääksi käytettävyyden puolesta, joten nyt on sitten molemmat. Olen aina ostanut pari haalaria kautta kohti eli hankinnat on nyt sitten varmaan tehty. (Ellei Gugguun tulevat välikausivaatteet iske!)

Joskus tulee ostettua ”outoja” vaatteita, koska saan ihan ihme inspiksen. Nämä kaksi kuuluu siihen kategoriaan, mutta lupaan, että jossain vaiheessa näätte näidenkin toimivan!

Pidettiin lauantaina Elsan kanssa ihan oma Jumbo-päivä. Leikittiin lelukaupassa, syötiin smoothiet ja hengailtiin. Elsa sai valita itselleen yhden lelun kaupasta ja sinnikkäästi tämä panda kulki mukana kassalle asti. Isi heltyi myös H&M:ssä päättämään, että meidän neiti tarvitsee ensimmäisen laukkunsa, koska Tinky-Winkyllakin on teletapeissa ihan oma ”Sac de Tinky-Winky”.

Viimeisinpänä esittelen kenkäostokset ja toiset niistä on tällä kertaa ihan äitille. Arvaatko kummat? No valkoiset (lapselliset) tarranauhoilla varustetut Warpit tietenkin! Parikat on Elsaa varten kesäksi. Oli pakko hyödyntää Minna Parikan huikea -70% ale.

Täytyy todeta, että aika paljon on hankintoja yhteen viikkoon mahtunut. Toisaalta vein taas varmaan 50 pakettia postiin, joissa oli myytyjä vaatteita. Tasapaino siinä olla pitää! Mikä oli viikon paras hankinta?

Kommentit (14)

Olisi muuten kiva nähdä arkisia asukuvia pojankin pukeutumisestsa. Siihenkin välillä ideoita kaipaa. :))

Kun sulla on niin paljon kokemusta lasten vaatteista niin osaisitko suositella jotain laadukasta neuletakkia tytölle. Mun kokemus on monesta merkistä se, että ne nyppyyntyy pesussa ja tulee langannousuja. Etsin siis jotain ihan perusmerkkistä suht edullista ja yksiväristä. Kiitos jos osaat vastata! ❤ Sun blogi on tosi mielenkiintoinen!

Ootko sä kokeillut niitä Lindexin peplum tyylisiä? Niitä on ainakin kokoon 86 ja en tiedä oisko isompien puolella kans. Napitus edessä, helma tosiaan sellanen kiva ja puuvillaneulosta. Eri värejä eikä nyppyynny. Meillä aina ne käytössä 🙂

Kiitos vinkistä! Meillä käytetään jo kokoa 98/104 mut täytyy kattoa jos löytyis.

Ja sit ootko kokeillu Newbiee? Niitä on isommillekin nykyään

Molempien kengät on tosi kivat! Ja pakko sanoo, että lapsellista tai ei, oli pakko tilata itelleni yhdet Parikan tennarit just, harmi vaan että jouduin ne ulkomailta asti tilaa, kun oli jo täältä loppu. Ja ikää mulla 34 v 🙂 Mut ei sitä aina tarvii olla niin aikuinen!
Nää vaatepostaukset on ihan mun lemppareita!

Ei ne Parikat oo lapsellisia, mun mielestä oikeesti päinvastoin 🙂 Ja kiva kuulla!

Näitä postauksia on aina kiva lukea 🙂 Ja kuulla myös toisten huippulöydöistä! Mun paras löyty livekirpparilta taitaa olla mini rodini haalari 5e ja se oli kuin uusi. Arvaa mietinkö hetkeäkään että tarvitaanko me kolmatta haalaria? 😀

Minulla kaksi poikaa ja olen aina ollut sitä mieltä että jos tulisi tyttö niin värit vaatteissa olisi aika pitkälti kaikkea muuta ku pinkkiä 😀 Enpä tiedä sit miten olisi käynyt, jos tyttö olisi meille tullut.. 😀

Toi minttu pdl hame on tosi ihana!

Yökkärit on tosi kalliita kyllä, lindexillä oli ihania mut en todellakaan maksa yöpuvusta 17,99e

Oho! Tosi hyvä löytö. Joskus noita kyllä tekee :O Ja joo, moni vannoo ettei pukis tyttöään pinkkiin ja toisin käy 😀 Yökkärit on ihan sikahintasia uutena. En raaski 😀

Yökkäreistä on pakko kertoa hyvä vinkki: niitä saa pitkin vuotta edullisesti Lidlistä, yleensä pyjamalle tulee hintaa noin 7eur. Kivan näköisiä, pehmoisia, ei niskassa lappuja yleensä ja kestävät hyvin käyttöä. Suosittelen kotiuttamaan niitä sieltä ruokaostosten lomassa. Omalle tytölle ostetaan uusi yökkäri melkeinpä joka kerta kun niitä tulee myyntiin, joskus parikin. Välillä ovat jotain Hello Kitty- tai MLP-osastoa mutta muutoin menisivät vaikka Lindexeistä. 🙂

Joo oon mä siel joskus jotain ostanutkin 🙂 Yökkäreis ei vielä oo tullu vastaan sopivaa, mut ehkä tässä vielä 😀

Taas ihania ostoja ja inspiroivia asuja! Nää on ihan parhaita postauksia ja todella saan ideoita saman ikäsen tytön pukemiseen! Sulla on uskomaton tyylitaju ja kyky luoda asuja! Noi mintut iski eniten pdl hame gg mekko ja nui neuletakkk. Ihanasti tosiaan yhdistetty! :)))

Kiitos kehuista ja kiva kuulla näinkin positiivisia ajatuksia 🙂 Näitä yritän tehdä jatkossakin lisää! 🙂

Mulla on tulossa toinenkin postaussarja ja siinä on sitten niitäkin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X