operaatio äiti - Banneri

Tässä postaussarjassa esitellään viikon mittaan saapuneita posteja, kirpparilta tehtyjä löytöjä ja kaupasta uutena ostettuja vaatteita. Postaussarjan idea on toimia inspiraationa, vinkkinä ja verhon raottajana meidän lasten arkityyliin. Joskus blogissa tulee kirjoitettua vaatteista liikaa markkinallisessa mielessä, joten tämän postauksen on tarkoitus olla arkinen. Sovituskuvat vaihtelevat hyvistä järkkärikuvista ihan arjen keskeltä otettuihin tärähtäneisiinkin otoksiin. Saa kysyä!

Mini Rodinin ja Adidaksen droppi oli taas tällä viikolla. Hype koski kovalla kouralla ja isi lähti meille jonottamaan omia asuja. Onhan ne ihanat ja vähän erilaiset. Settien housut myin kuitenkin heti eteenpäin, koska liika on liikaa.

Mummi tuo aina välillä vaatteita. Ollaan sovittu, että ostelee lapsille kivoja vaatteita, jos niitä tulee kirppareilla vastaan. Yleensä toivon etenkin Topille siistejä vaatteita ja sitten Elsalle esimerkiksi yökkäreitä.

Suurinosa kirppareilta tulleista vaatteista on ihan netin kautta tehtyjä ostoja. Osa putoaa käytännössä postilaatikosta sisään ja osan taas teen noutona alueelta. Harvemmin me ehditään ihan livekirpparille asti kuitenkaan kahden lapsen kanssa, mutta niissäkin joskus on kiva käydä tekemässä löytöjä.

Pipoja meillä on aika paljon, mutta se yleensä johtuu siitä, että on helpompi asustaa. Punainen ei sovi joka värin kanssa eikä keltainen taas suurimman osan. Rodinin kirsikkapipon metsästin meille tarkoituksella, koska aion yhdistää sen yhteen punaraitamekkoon, jonka kuva yhdessä ostopostauksessa vilahti. Tuo kultainen lätsä maksoi alessa euron ja on ihana Name It:n kultapilkkuvaatteiden kanssa.

KappAhlissa oli ”OSTA 3 MAKSA 2” -tarjous ja tarvitsin neidille sukkia sekä aurinkolasit. Pipo tuli matkaan sitten ylimääräisenä. Se sopii tosi kivasti perhoshaalariin. Aurinkolaseista on kuva postauksen alussa.

Lindexillä oli myös alennuspäivä ja se oli hyvä väli ostaa tämä paita. Paita ei ole materiaaliltaan collaria, vaan jotain tosi kevyttä sekä ohutta. Ihana ostaa välillä muutakin kuin vaaleanpunaista, mutta silti niin tyttömäistä. Hattu on alesta ostettu kesää varten.

Viimeisenä on pitkän etsinnän tulos eli jaggefleece, jonka ostin myymäni marjapuuron värisen tilalle. Fleecehaalari on paras autoillessa tai lyhyillä reissuilla rattaissa toppapussin sisällä. Fleeceä hakiessa tein kunnon heräteostoksen ja hankin tytölle oman nahkatakin. Maksoin siitä naurettavan summan ja isin reaktiosta päätellen tästä takista tulee meidän lemppari.

Tämän viikon ostot olivat tässä tällä kertaa. Taas kirjoitin postauksen vähän myöhässä. #MukaNiinKiireAina

Kommentit (18)

Hei ihana toi hattu, mitä kokoa otit tytölle, mikä on py? Onko mitoitus normi, reilu, nafti? 🙂

No mutta eikö nuo nyt nimenomaan ole niitä massan suosimia vaatteita? ?

Ai Rodidakset? En tiiä. Ne vissiin jako mielipiteitä. En mä mieti kuuluuko vaate massaan tai onko kuulumatta. En osta tai jätä ostamatta sen takia, että joku olisi ”massaa”.

Näin kirppiksen puolella, kun laitoit myyntiin nuo rodini + adidas pöksyt ja ne oli ensimmäiset mini rodinin vaatteet, joihin ihastuin! Rodinin toppaa meidän lapsilla onkin, mutta muiden vaatteiden kuosit ei oo iskenyt sitten yhtään. Mutta ne verkkarit, voi jumpe! Mikä niiden ostopaikka oli? Vaikka tuskin niitä mistään saan. 😀

Ostin Stokkalta 🙂

Hih hii?mä ku luulin et ostelen paljon vaatetta lapsille ku menee kk n.350e

Ei mulla kyllä ehkä ihan noin paljon mee kuussa.. Joskus vaan droppien aikana 🙂

Tässä huomaa sen kun joku oikeasti harrastaa vaatteita ja nauttii siitä. Munkin mielestä (viittaan aiempaan kommentoijaan) olen ajatellut, että teillä täytyy olla hurjasti vaatteita 😀 Mulla on 11/15 syntynyt tyttö ja en ole hankkinut tämän vuodenkaan puolella lähellekään näin paljon kun sinä viikossa, oikeastaan olen ostanut vain yhden paidan ja vk-käsineet kirpparilta. Meille on hyvin riittänyt sisävaatteista 6 housut, 4 paitaa ja 4 bodya, 2 hametta, yhdet sukkikset, yksi huppari ja yksi neule. Laskin juuri tuossa viikonloppuna kun inventoin hiukan tavaroita.
Nyt täytyy alkaa kyllä kirppareita kiertää kun kohta 86 jää pieneksi, niillä mentiinkin puoli vuotta niin ei tarvinut hankkia juurikaan uutta sisävaatetta. Ja tietty kun kesäkin tulee niin ehkä jotain t-paitaa tms. täytyisi ostaa.
Talvi on mennyt hyvin yhdellä haalarilla, yhdellä pipolla ja yksillä hanskoilla. Ne sopii niin hyvin yhteen 🙂
Mutta siis, ehkä tässä juuri näkyy vastakkain kaksi erilaista ihmistä. Vaatteiden harrastaja ja tällainen kuin minä jolle vaatteet ei ole niin tärkeitä. Riittää 4-5 ihanaa kokonaisuutta, joita käyttää 🙂 Se on hyvä kun meitä on moneen junaan. Vaikka en ole vaatteiden harrastaja/laita niihin paljon rahaa (no mikä on paljon, sekin on ihan oma mielipide), niin silti näitä postauksia on ollut mielenkiintoista lukea. Ja ymmärtää, että joillekin se on harrastus ja vaatteita on oikeasti tosi paljon joihinkin muihin verrattuna.
(Niin juu, meidän tyttö on kotihoidossa, jos olisi päiväkodissa niin tiedostan, että kaikkea tarvittaisiin enemmän)

No siis ei meillä mitenkään ylettömästi ole. Topilla esimerkiksi loppuu usein housut kesken meidän viikon. Paitoja on ainakin 10kpl? Elsalla onkin sitten enemmän kaikkea vielä, mutta sekin tasoittuu koko ajan.

Miks te ostatte lapsille niin paljon vaatteita? Ihan vaan uteliaisuudesta kysyn en haluu mitenkään mieltäs pahottaa. 🙂 tuntuu vaan et teijän lapsilla on varmasti vaatteita ihan hurjasti, jos joka viikko jotain ostatte 😀 teijän lapset on kyl ylisöpöjä<3

Ei meillä oo ees hurjasti. Tai siis myyn pois sitä mukaa, kun ostan. Nytki myin pois taas varmaan 30 vaatetta. Mä pidän tätä lastenvaateblogiakin niin vähän kuuluu homman kuvaan samalla. Yritän kyllä ostaa aina enemmän käytettyjä, että ei olis pelkkää kulutusjuhlaa.

Hei! Saako kysyä, että mikä toi viimeisessä kuvassa oleva perhospaita on? ☺ ihana paita!☺

Lindexin perhoszippi 🙂

Lapset varmasti nauttii kauniista vaatteista – myös sopivan kokoiset vaatteet, ja pehmeät, joustavat materiaalit ovat hyviä pienille kun niissä helpoin leikkiä ja olla.

Se on tärkeää, että vaate tosiaan on päällä mukava ja siinä on hyvä leikkiä 🙂

Ootko ikinä ajatellut noiden vaatteiden ulkonäköä merkkien ohi…ihan kamalan näköisiä – katsopa joskus niitä ihan vaan vaatteena. Markkinointi osaa hommansa ja saa myytyä vaikka kuraa, kunhan sille saadaan keinotekoinen status rakennettua.

Ootko sä ikinä miettinyt, että sun vaatemaku ei ole absoluuttinen totuus? 🙂 Se, että joku on susta ruma ku perse ei tarkoita, että muut seuraa perässä palvoen sun katsomuskantaa. Mulla on mielipiteeni joistain massan suosimista vaatteista, mutta en silti käy niiden äideille kehottamassa avaamaan silmiään vaatteiden rumuudelle 😛 Kutsuisin sitä silloin kapeakatseisuudeksi.

Ai toi musta? Se on kyllä ehkä hieman nafti ja toivon, ettei jää pieneks. Koko oli kai joku 1y.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X