operaatio äiti - Banneri

Elämä on muuttunut tosi paljon sen myötä, kun Elsa on oppinut kävelemään. Kävely on tosi tärkeä juttu ja joskus tyttö köpöttelee keittiön ympäri jopa 20 kertaa putkeen. Iso tyttö haluaa myös mennä omin jaloin aina autolle ja seurata kipittäen etupihalla lenteleviä lehtiä. Montaa viikkoa ei ole tätä taitoa osattu, mutta nyt tyyppi jo puolittain juokseekin.

Pari päivää sitten käveltiin bussipysäkille ja Elsa köpötteli ensimmäistä kertaa Topin kanssa ihan kävelyteitä pitkin. Sitä tuli ihmeteltyä kiviä, pensaita ja mutalätäköitä. Topi tuumasi kävelyn lomassa nauraen, että on ihanaa kävellä Elsan kanssa yhdessä.

Leikkipuisto elämäkin muuttui samantien. Joskus on niin vaikeeta tulkita lapsen tahtoa, mutta nyt pääseekin omilla jaloilla sinne minne haluaa. Yhtenä päivänä Elsa kiipesi yli 10 kertaa putkeen liukumäkeen rappusia pitkin ja nautiskeli vauhdin huumasta.

Eilen meillä oli vähän asioita Vantaalla, kun otin Lanttilasta kirppari-pöydän. Mentiin siellä piipahtamisen jälkeen Jumboon odottelemaan isiä. Tarkoitus oli katsoa samalla sopivia lenkkareita, kun edelliset on jäämässä pieneksi ja seuraavat ovat aavistuksen liian isot. Isoissa kengissä on hankalampi kävellä eikä se jalallekaan kovin hyvä ole.

En jaksa tilailla kenkiä usein netistä, kun ne pitää melkein ostaa sovittamalla. Kaikki kengät ei sovi kaikkiin jalkoihin. Hyvän kengän valintaan vaikuttaa pituuden lisäksi leveys. Elsan jalkahan on pikkuinen ja siro.. nyt jää koko 18/19 pieneksi.

Suunnattiin Prismaan kurkkaamaan valikoima, kun tänä vuonna tuo kauppa on monta kertaa jo yllättänyt positiivisesti. Ensin leikittiin lasten leikkialueella, pyörähdettiin karusellissa ja heitettiin miljoonaa kertaa sählypallot pitkin käytävää. Sen jälkeen sovitettiin, ihmeteltiin ja lopulta käveltiin Prisman oma merkki (Ciraf) kenkiä koristaen kassalle. 24,95e – ei paha.


Kauppareissun jälkeen mentiin illaksi Isoäitilään syömään tortilloja ja siellä taas jatkui sama huoneesta toiseen vaeltaminen. Pöytääkin tyyppi kiersi varmaan 10 kertaa putkeen ihan onnessaan. On selkeästi parhautta, kun on kaksi jalkaa, joilla porhaltaa.

Kommentit (2)

Nätit kengät 🙂

Kun mainitsit ottaneesi kirppispöydän, niin tuli mieleen että oliko sulla aikomus kirjottaa jotain yhteenvetoa / kokemuksia siitä aiemmasta kerrasta kun kirppispöydän olit varannut? 🙂 En nyt muista sen kirpparin nimeä 😀 mut yhteistyöstä taisi olla kyse..

No se jäi vähän epäselväksi, mutta voisin vielä kyllä kirjoittaa ”koosteen”. Nykyinen kirppari on aivan surkea kyllä mistä otin 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X