Topin vaatekaapilla: Paidat

Tässä postaussarjassa päästään syventymään aihealue kerrallaan lasten vaatekaappeihin. Moni ihmettelee meidän vaatemääriä ja ostoksia, joten tässä on aina koottuna tämän hetkiset. Ideana on myös jakaa omaan makuun istuvia ”tyylivinkkejä”. Moni kuvista on vain arjen keskeltä ja osa järkkärillä napattuja.

Ensimmäisenä vuorossa kaikki Topin paidat, hupparit ja pitkähihaiset. Näistä noin 60% on kirpparilta. On yllättävän hankala löytää käytettyä tämän ikäiselle pojalle, joten useammin joutuu ostamaan tästä syystä uutena.

Ihan kaikista ei löytynyt sovituskuvaa ja seassa on muutama paita, jotka on jo myyty (noissa kuvissa, joissa on 2kpl..) . Pari näistä varmaan on myös lähdössä myyntiin, kun poitsu kasvaa tällä hetkellä aika nopeasti.

Paitoja käytän usein huppareiden kanssa, koska se vaan näyttää mielestäni kivalta. Siksi meillä on useampi huppari. Paitoja taas on ihan sopivasti, koska vaihdetaan aina uudet vaatteet uudelle päivälle.

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta?

Kommentit

12 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Kiitos 🙂 Mä pyrin just aina hommaamaan sellasia, jota pystyy yhdistelemään 🙂 Ja sit jos on joku kiva irtonainen niin sille etsii neutraalimpaa sekaan 🙂

Avatar

Näyttää hyvälle :)! Minkä kokoisia noi gugguu ja vimma paidat teillä on?

Anette - Operaatio Äiti.

Vimma 110 ja Gugguu 110-116 🙂 Topi on siis 104cm.

Avatar

Onpa poikasi viileä äijä 🙂
Noi Addun verkkaritakit on kyllä todella siistit!

https://faijahommia.fi/

Anette - Operaatio Äiti.

No ne on!! Ja kiitos 🙂

Avatar

Tosi kiva! Innolla odotan seuraavia! Kiva nahda kokonaisuuksia ja mita niista saa rakennettua. Ihania kuvia.

Anette - Operaatio Äiti.

Toi varmaan on kiva, että näkee just vähän niitä kokonaisuuksia 🙂

Avatar

Upeita kuvia! Ihana poika!

Anette - Operaatio Äiti.

Kiitos 🙂 Topi on!

Avatar

Toi mainion ruututakki!! <3 ei se olis lähdössä myyntiin? ?

Anette - Operaatio Äiti.

No ei vielä ainakaan 🙂 Pojille vaikee löytää kivoi nii kulutan kaiken loppuun 😀

Avatar

Tää on tosi hyödyllinen postaussarja kun ite oon just koittanu ottaa lasten vaatteissa kokonaisuuksia haltuun. Että olis semmoset että se kokonaisuus toimii. Sä vaan osaat pistää kaiken toimimaan. Kun helposti kaappiin kertyy eri merkkejä, kuoseja ja värejä ja sitten ihmettelee kun mikään ei oikeen sovi yhteen. Tässä musta näkee et musta, valkonen, harmaa, sininen toimii aina kunhan on ripaus väriä siellä täällä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä