operaatio äiti - Banneri

Mulla on tällä hetkellä kolme kiinnostuksen kohdetta/ harrastusta/ intohimoa. Yksi niistä on kirjoittaminen ja sanallinen akrobatia. Lauseilla temppuilu ja ajatusten nitominen yhdeksi suureksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Siksi mulla on tämä blogi ja siksi kirjoitan hitaasti, mutta varmasti fiktiopohjaista kirjaakin ohella.

Toinen niistä on valokuvaaminen ja etenkin ihmisten (lue; lapsien) valokuvaaminen. On halua kehittyä, tulla taitavaksi ja ehkä hankkia tästä itselle ammatti. Se tarkoittaa jatkuvaa räpsimistä, jatkuvaa treeniä ja jatkuvaa kiinnostusta. Onneksi inspiraatiota löytyy ja halua kävellä kamera kädessä.


Kolmas on lastenvaatteet. Tämä tuskin tuli kenellekään yllätyksenä? Vaatteiden yhdistely, uusien merkkien etsiminen ja tietynlainen hypettäminen on rentouttavaa ajanpuuhaa näin kotiäitinä ainakin.

Nämä kolme asiaa nitoutuvat tässä elämäntilanteessa hyvin yhteen ja vievät itseäni eteenpäin elämässä juuri sellaisena kuin haluan olla.


Tänään julkaistaan erään verkkokaupan Vimma Exclusive -mallisto. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppa on saanut itselleen erityisen lettivärin, jota ei ole missään muualla myynnissä. Väri on kaunis hieman sinertävällä pohjalla oleva KIRKAS turkoosi lettikuosi. Tähän mennessä ehdottomasti paras sinisen sävy, joka leteissä on näkynyt. Ei tunkkainen eikä liian vaalea, vaan juuri sellainen.. ihana!

Sain aivan mielettömän upean mahdollisuuden päästä kuvaamaan tämän malliston kuvat verkkokaupalle. Iso askel omiin kuvaushommiin. Postauksessa esiintyvät kuvat ovat siis ottamiani ja niissä komeilee tämä uusi turkoosin sävyinen lettikuosi Vimmalta.

Nyt – ihan kohta (klo 18) NuttuLux päräyttää nämä myyntiin verkkokauppaansa. Tuotteita on rajoitettu määrä ja muutamaa mallia tulee vielä noin kuukauden aikana myyntiin tässä värissä. Olepas valmiina, jos haluat saada omasi!

Kommentit (23)

Ehkä aavistuksen kärjistettyä tuo ”nakkenako pitäisi yläosasta olla”? ”Merkittämiä”, neutraaleja vaatteita on maailma pullollaan, jotka olisivat korostaneet tätä tässä mainostettavaa Vimmaa. Ja kyllä, otsikosta ilmenee, mitä mainostetaan, kuvaa katsomalla ei. Erikoista, että tilaajalle on ollut ok, että kuvaat lapset kahden eri merkin vaatteissa. Mutta sehän on pääasia, että tilaaja on tyytyväinen.

Kumpaa tässä mainostetaan, Gugguuta vai Vimmaa? Häiritsee ihan suunnattomasti, että kaksi näin tunnettua brändiä on samassa kuvassa, kun kuitenkin tarkoitus on mainostaa käsittääkseni Nuttuluxin omaa spessu väriä Vimmalta?

Kyllä nyt on lukija rajoittunut ja aavistuksen tyhmä jos ei katseltuaan ja luettuaan tajua mistä oli tässä jutussa kyse…

Käsittääkseni mainoskuvista pitäisi käydä ilman lukemista ilmi, mitä siinä mainostetaan. Mutta en toki ole mainonnan ammattilainen.

No lähinnä joo, jos mainos tulee esimerkiksi bussipysäkin kylkeen, josta ei muuten voi päätellä 🙂 Nää nyt tuli asiayhteyteen. Miks se haittaa teitä, jos se ei haittaa sitä, joka kuvat halusi? 🙂

Ihan otsikostakin ilmenee kumpaa tässä mainostetaan 🙂 Ei tarvi olla niin negatiivinen.. 😛 En ymmärrä miten haittaa asiakkaan ostopäätöstä, jos samassa kuvassa on kahta eri merkkiä? Vai pitäiskö yläosa sitten olla esimerkiksi nakkena. Tällaisissa tilanteissa kuitenkin kuvaan ”asiakkaan toiveesta” ja otan huomioon sen puolen. 🙂

Ihanat kuvat ja niin ihana lettisävy! Pistin just neidille 80-koon tilaukseen tota tunikaa, mut en tajunnut että se on noin pitkänmallinen. No, toivotaan että näyttää kivalta kuitenkin 🙂

Joo toi on aika pitkä tosiaan 🙂

Pakko saada, mutta koot hukassa.. Minkä pituiset lapset ja vaatteet? Etenkin paita ja mekko kiinnostaa tätä frozenfanin äitiä…

Elsa on jtn 82-85cm.. voin mittaa tnä. Ja koot 90cm. Topi on 104cm ja paita 110cm. 🙂

Mitä kokoa Elisalla on päällä?

90cm 🙂 Mekko ois voinu olla pienempi.

Ihania kuvia ja niin mahdottoman söpöt mallit♡♡

Siis onko tuo turkoosi? Kuvissa näyttää siniseltä?:)

No turkoosi on sininen, jos aletaan näsäviisaaks. Haha, sori oli pakko 😀 On toi joo turkoosin sävy. Ulkokuvissa varmaan eniten totuudenmukainen.

Onnistuneita kuvia ?
Mua kyllä häiritsee, kun tuo mekko näyttää lähinnä yömekolta kun on niin pitkä ?

I know, ja Elsa on tommonen sirppana muutenki. Ois saanu olla koko pienempi, mutta tossa tilanteessa ei enää auttanut, kun vaan kuvata 🙂

Minkä takia se ei olisi ok?

Miksikö se ei olisi ok? Harvinaisen suuri sydämistä liikkeenharjoittajalta, joka ilmeisesti ei edes tuota Gugguuta myy, hyväksyä kilpaileva merkki, omissa mainoskuvissaan. Vähä niinkun lihapiirakka-mainoksessa olis Saarioisten nakkeja taustalla.

Ihminen, joka tätäkin Vimmaa myy.. tykkää lastenvaatteista/muodista jne. Jälleenmyyjälle mikään merkki ei ole ”kilpailija”. Ymmärrän, että jos Vimma olis ollut tilaaja niin kuvissa ei olis voinut olla Gugguuta 🙂

Kuten jo aluksi sanoin, että jos tilaajalle tämä merkkien ”sekoittaminen” on ok, eihän siinä sitten mitään. Ihmettelyni on näin ollen aiheeton ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X