operaatio äiti - Banneri

Tänään oli kaunis aurinkoinen päivä. Ei vielä ihan niin lämmin, kun olisi toivonut… parempaan suuntaan silti! Ajateltiin tehdä jotain kivaa viikonlopun kunniaksi eli jotain kesämieltä nostattavaa. Sitten kännykkä pärähti ja sain loistavan ehdotuksen!

Niinpä aamulla lähtiessä pakattiin uimakamppeet mukaan ja ravintolareissun kautta suunnattiin Helsingin Kauppatorille. Käveltiin kivassa ilmassa pidempi matka ja jo tästäkin tuli tosi hyvä fiilis.

Kauppatorin moni tunnistaa ehkä siitä, että siellä sijaitsee Presidentinlinna ja sieltä torin vierestä lähtee laivat kohti Ruotsia. Siinä samassa vedessä, jossa odottelee Silja Line matkustajiaan.. kelluu nykyään myös iso alue. Tuolle alueelle on suora näkymä torilta ja päinvastoin.

Allas Sea Pool on eräänlainen ”uusi nähtävyys” tai ajanviettopaikka Helsingissä. Siellä on ravintolaa, pöytiä iltanotkumista varten, sauna ja kolme uima-allasta. Siellä me tänään käytiin hyvässä seurassa lasten kanssa korkkaamassa ulkouiminen tälle vuodelle.


Hinta ei ollut liikaa, koska aikuisille hupi kustansi 12e/nenä ja 3-11 -vuotiaille 6e. Sillä sai itselleen rannekkeen ja rajattoman oleskelun altaalla, joka on auki jopa ilta yhteentoista asti!

Pukkarit ovat hieman pienet ja kaappeja on rajatusti. Saatiin muutama harmaa hius myös kaappien toimivuuden kanssa. Lattia oli koko ajan märkä ja ihmisiä oli paljon ympärillä, joten vähän sillipurkki olo siellä tuli. Suihkutilat olivat kuitenkin siistit ja sauna sopivan lämmin. Päätiloissa tunnelma oli hämyisä sekä rento. Rattaita pukkariin ei mahdu ja pienen lapsen kanssa sinne meneminen on aavistuksen kikkailua tilan vähyyden takia, mutta ainakin me saatiin homma sujumaan silti ihan hyvin.

Altaita on kolme; isompi allas, lastenallas ja merivesiallas. Lämpötila kahdessa ensimmäisessä on noin 27 astetta ja merivesialtaassa sitten mennään ihan meren mukaan. Me oltiin tänään vain lasten matalassa altaassa, jossa pystyi aikuinenkin uimaan tosi hyvin.

Oli tosi eksoottista uida altaassa ja katsella samalla lauttojen kulkua sekä torin vilinää. Oli hauska saunan ikkunasta huomata ohi lipuva Siljan laiva. Uimareissun jälkeen istuskeltiin vielä pöytien ääressä ja nautittiin lämpimässä auringossa eväitä.

Kyllä on ihan käymisen arvoinen paikka ja meille varmasti tulee vakiokäyttöön. Käytiin kyseisessä paikassa jo syksyllä muutaman kerran. Paikkaa rempataan hiljalleen vieläkin, mutta hieno siitä tulee!

Osa kuvista otettu 09/2016..

Kommentit (4)

Empäs oo kuullutkaan tällaisesta. Täytyy joskus kokeilla ?

Kannattaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X