operaatio äiti - Banneri

Tänään oli sitten ihan super droppipäivä, kun Mini Rodini, Papu ja Metsola julkaisi syksyn mallistonsa ekan osan aamulla. Tässä kävi vähän sellainen juttu, että ei oltukaan Helsingissä, vaan mökillä Paraisilla. Jäin miettimään, että tilaanko netistä vai lähdetäänkö Turkuun seikkailemaan. No seikkailemaan tietenkin!

Kävi mieletön tuuri, että Turkuun avattiin juuri tänään myös sitten ensimmäinen kunnon putiikki, jossa on näitä vaatteita ja paljon muutakin saatavilla. Kukuti on heidän omien sanojensa mukaan hassuttelua, rentoa ja kivaa lasten pukeutumista. Tyylillä ja hyvällä maulla valikoituja tuotteita, laadusta ja ekologisuudesta tinkimättä. 

Liike sijaitsee Turun Forum Korttelissa ja sinne oli äärimmäisen helppo näin turistinkin löytää. Astuessani ulko-ovista tunnistin heti koristeista, pienistä kivoista yksityiskohdista ja kauniista väreistä paikan. Tila on näppärä sekä avoin ja siellä oli oikein mukava asioida sekä tutkailla tuotteita.

Tärkeintä tällaisissa liikkeissä omasta mielestä on se viihtyvyys, joka tulee ympäristön lisäksi etenkin asiakaspalvelusta. Tykkäsin tosi paljon ihmisistä liikkeen takana, vaikka vain hetki ehdittiin höpötellä siinä. Liikkeeseen tuli aika kuhina päälle, kun kiinnostuneita oli sen verran paljon ja asiakkaat pääsivät nauttimaan kunnon avajaistunnelmasta.

Kuvasin kaupan teille, jotta pääsette hieman fiilistelemään kauppaa ennen siellä vierailua. Kuvia löytyy tarjonnasta, koristelusta ja tietenkin kaikesta muustakin aiheeseen liittyvästä.

Itse ostin tänään sieltä lähes jokaisen droppivaatteen, jonka tarvitsin. Mukaan lähti Papun pinkit polvipaikat, Metsolan frillatunika sekä Mini Rodinin kettumekko. Halusin myös tutustua ihan uuteen merkkiin (joita liikkeessä oli monia!) ja ostin tulevalle vauvalle pupunkorvaharsoja sekä Elsalle sukat.

Suosittelen oikeasti, että käytte katsastamassa kyseisen putiikin, jos tämän tyylimaailman lastenjutut kiinnostaa! Yleensä osaan antaa näitä omia suosituksia vain Helsingin suunnalta ja nyt kerrankin pääsin tosi toimiin kokeilemaan toisen kaupungin kauppaa.

Onnea Kukutin väelle sekä Turun ihmisille uudesta kivasta kaupasta!

 

 

 

Kommentit (6)

Kukuti ON aivan hurmaava! Itsellekin lähti kaikenmoista mukaan sieltä.

Kiitos vinkistä, Turkuun suunnataan vielä kesäloman aikana niin pitää mennä katsastamaan.

Onhan noita Turkuun auennut ”lastenvaatebutiikkeja” tasaiseen tahtiin. Yhtä tasaisin välein, vähän hiljaisemmin vain, ne ovat yksi toisensa jälkeen sulkeneet ovensa. Iso, mutta ei riittävän iso kaupunki ja asiakaskunta. Montaa ihanaa ollaan jääty kaipaamaan. Itse kaiholla edelleen muistelen (ainakin seitsemänvuoden takaa) lasten kenkäkauppaa, josta sai maailman kauneimpia kenkiä.

Mutta nyt kun kerran seikkailet, ja ihan Paraisilla asti, pysähdy toki Kaarinassa Lasten Seesamissa. Se on ihan siinä Parasiten tien laidassa, joten perille löytää varmasti. On meinaan Suomen paras lajissaan…

Pysähdyin, mutta ei vakuuttanut 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X