operaatio äiti - Banneri

Tässä postaussarjassa esitellään viikon mittaan saapuneita posteja, kirpparilta tehtyjä löytöjä ja kaupasta uutena ostettuja vaatteita. Postaussarjan idea on toimia inspiraationa, vinkkinä ja verhon raottajana meidän lasten arkityyliin. Joskus blogissa tulee kirjoitettua vaatteista liikaa markkinallisessa mielessä, joten tämän postauksen on tarkoitus olla arkinen. Sovituskuvat vaihtelevat hyvistä järkkärikuvista ihan arjen keskeltä otettuihin tärähtäneisiinkin otoksiin. Saa kysyä!

Story Of Roolta saapui meille paketti tällä viikolla. Kumpikin lapsi sai vaatetta kokeiluun. IHANA – meille uusi merkki, johon olen silmäni iskenyt. Näin ensituntumalla tosi laadukas, koska pesunkin jälkeen uudenveroisia vaatteita. Leikkaus vaatteissa täysi kymppi. Topi oli tämän viikon isillä, joten parempaa kuvaa ei vielä olekaan.

Uutena tällä viikolla tuli esimerkiksi aleista tilattu pupubody. Eihän tuo neiti enää varsinaisesti bodyja käytä, mutta tyllien kanssa ne on kaikista sievimpiä. Cubukselta ostin muutamat sukkikset sekä pipon. Ostin myös harmaan paidan, joka tulee myöhemmin vastaan.

Hetken on tullut jo etsittyä täydellistä farkkupaitaa ja nyt se löytyi käytettynä. Siinä on tuollainen ihana frillahelma ja vetoketju. Vimman letit on tilattu Nuttuluxista ja luulen, että tämä on meidän uusi lemppariväritys!

Loput E:lle onkin ihan vain seuraavan koon metsästystä. 92/98 alkaa olemaan nyt se sopivampi valinta ja täten myin meidän vanhan 80/86 lumileon pois. Uusi löytyi Ruotsin puolelta.

Topille tuli täksi talveksi haalari, koska poika sitä itse toivoi. Kuulemma pitää nimenomaan olla haalari eikä takki. Saa nähdä kasvaako tuo poika tähän haalariin talveksi, koska kasvuvaraa siinä oli ja T:llä on ollut ongelmia kasvun suhteen. Tätä seurataan pediatrisella.

Vauvalle tuli taas postia vino pino. On vähän huvittanut ajatus, että beibsi osoittautuu pojaksi ja pääsee myymään kaiken kiireellä pois. Ihanan vaaleanpunainen pinkkilandia on kyllä vaatekaapin sisältö.

Luulen, ettei alussa kolmen lapsen äitinä ole ihan samanlailla aikaa kaikkeen. Tulee se mieletön alkushokki muuttuneesta arjesta ja menee hetki, että kaikki palautuu taas omiin uomiinsa. Pyykinpesutahti hidastuu, uusien vaatteiden hommaamiseen ei ole aikaa ja kaikkea mahdollista. Tästä syystä varustaudun mielummin kunnolla etukäteen. Vähän voi aina myös syyttää hormoneja hamstraamisesta. Pyrin hankkimaan vain kokoon 62 asti, mutta yhden 68cm Newbien haalarin nappasin noutona meille jemmaan.

Loppuun viikon randomit. Mekko LIDL:stä itselle, koska hyvin markkinoitu Heidi Klum. Ja sitten nappikirja, johon neiti rakastui palavasti. Jokaisen napin muuten osaa laittaa paikalleen oikeaan väriin!

Välillä tuntuu, että ostaa vähän. Tämän postauksen jälkeen miettii aina, että oho. Toisaalta myin tällä viikolla noin 50 vaatetta pois eikä esimerkiksi neidin laatikosto mitenkään ihmeemmin tällä hetkellä notku vaatteista.

Jatkan tämän postauksen tekemistä säännöllisen epäsäännöllisesti jatkossakin.

 

Kommentit (8)

Rakastan tätä sarjaa! Kuulun moneen facen kirppisryhmään mihin säkin. Kun on nähnyt täällä kuinka paljon saat negatiivista palautetta ostoista niin olisko mitään ideaa tehdä joskus vastapainoksi myös viikon myynnit postaus? Siinä voisi ehkä konkretisoitua se että teiltä myös lähtee kiertoon paljon vaatetta usein. ?☺

Mahtavia vaatekappaleita 🙂 mulla 4 lasta ja viikon aika olen ostanut vain yhden vaatteen: mini rodinin tyttöjen perhospaidan kohta 3vee pojalle. Hän on perhosfanina aivan innossaan kuosista, katellaan mitä kaverit tarhassa tuumaavat 🙂

Voi se on ihana paita! Toivottavasti tosiaan muutkin lapset antaa jokaisen tykätä juuri siitä mistä tykkää 🙂

Siis ihania<3 meillä alkaa kans rodinissa kohta 2 vuotiaan kanssa se seuraavan koon metsästys.. Sitä on selkeästi vaikempi löytää, varsinkin jumpsuiteista

Joo niin on 😀

Ihania 🙂 jos toi haalari ei pääse teillä käyttöön niin vinkkaa mulle, meillä puuttuu vielä 🙂

No joskus oon miettiny, että melkein pitäis. Mutta sitten taas en koe, että mun tarvii toisille selvitellä sitä, mitä elämässä teen tai ostan 🙂 Onpa kiva kuulla, että tykkäät näistä postauksista ♡

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X