operaatio äiti - Banneri

Ensi keskiviikkona pärähtää Stokkan Hullut Päivät taas käyntiin. Siellä keltaisten haamujen vilinässä on mahdollisuus hullaantua, ostaa epätarpeellista ja repiä pelihousuja ihmismäärän vuoksi. Keltainen kuvasto kolahti postiluukusta ulos muutama päivä sitten ja selailin sitä sohvalla. Ympyröin kiinnostavia kohteita aikani kuluksi ja sain idean, että voisin laittaa tärpit tänne blogiinkin. En kyllä koskaan osta kaikkia, jotka päädyn ympyröimään.. kunhan kuvastoshoppailen. Tuttua?

KESKIVIIKKO

Hullarit käynnistyy isolla valikoimalla vähän kaikkea. Stokkalta saa nykyään merkkivaatetta tosi kivasti, mutta myös niitä halvempia juttuja. Omilla listoilla näkyy Gugguun spessuvärinen frillamekko, Vimman erityiset harmaa-pinkit legsut sekä Molon upea mekko kauniilla hennoilla sävyillä. Pojalle olisi tarjolla Gugguuta sekä Moloa, mutta myös parit perus collarit voisi ihan hyvin napata varahousuiksi kouluun.

TORSTAI

Torstai on ulkovaatepainotteinen. On sadetakkia, haalaria sekä toppatakkeja. Papulta tulee tosi kiva mallisto, jossa seikkailee joutsenia ja ihan mahtava sinipaikkainen paita. Meillä on olemassa vastaava harmailla paikoilla ja se on yksi kestosuosikeista. Name It on melko yleinen Hullareiden merkki ja esimerkiksi kukkamekko on ihan pakko vähintäänkin zekata livenä!

PERJANTAI

Perjantaina väripilkkuina on Metsolan keltainen vetskari-college sekä pinkki hörhelöpaita. Myös pandamekko on samalta merkiltä. Muuten tarjouksessa on taas Moloa ja jotain perusmerkkejä. Jos toppa on hankkimatta niin Name Itin haalari ei ole kyllä hinnalla pilattu!

LAUANTAI

Lauantain alerekeissä on laadukas ja vaateryhmissä paljon kehuttu Didriksons haalari kahdessa eri värissä, Mini Rodinia sekä Blaata. Sen lisäksi on Molon kukkakuosinen paita, joka houkuttaa kovasti. Samaa kuosia tulee muutama muukin vaate.

SUNNUNTAI

…On toivoa täynnä ja tällöin voi rynnätä penkomaan hieman jo rauhoittuneessa ympäristössä jämiä. Ehkä sitä käy tuuri ja löytää vielä tarvitsemansa!

MUITA TÄRPPEJÄ

Keräsin vielä muita tärppejä -osioon asusteita, yökkäreitä ja vauvanvaatteita. Hulluilla Päivillä on aina hyvä tilaisuus ostaa ihan kivaan hintaan uusia pyjamia lapsille. Coston tupsupipot unohtui keskiviikon listasta, mutta niistä kannattaa ehdottomasti vinkata! Tosi laadukas ja miellyttävä pipo! Samoin on Metsolan setti, joka taitaa olla tosin puuvillaa. Pohdin itse vielä hankintoja vauvalle, koska hirveästi en ole viittinyt uutena mitään ostella. Ensinnäkin epäilyttää koko tyttölupaus ja toisekseen en tiedä minkämallinen vauva sieltä on tulossa.

Tässä oli nyt vähän tärppilistaa. Se on rakennettu oman maun mukaisesti ja oikeasti onhan lopulta myynnissä valtavasti kaikkea muutakin. Toivottavasti tästä postauksesta on kuitenkin jollekin hyötyä! Kirjoitin kuviin työtaakan takia vain hinnat, mutta voin vastailla kommenttikenttään, jos iskee tarve kysyä jotakin. Voit kysyä merkeistä, kokovinkeistä tai käytännössä ihan mistä vain. Tämä postaus ei ollut yhteistyö.

Hauskoja Hullareita jokaiselle niistä innostuvalle ja zemppiä metsästykseen! Kysynpä vielä, että mitä teillä on ostoslistalla?

 

Kommentit (6)

Hei! Millainen mitoitus noissa papun polvipaikka leggareissa on? 🙂 Jos lapsi käyttää 134/140cm vaatteita ni kannattaako myös noista leggareista ottaa tuo sama koko? Poika on pitkä ja hoikka.

Vihdoin ensimmäinen frillamekko saalistettu meille! Verkosta oli klo 7, loppu mutta mies jaksoi mennä keskustan Stockan kautta töihin, ja siellä kokoja oli todella hyvin saatavilla. ?. Tässä sun tärppilistassa olikin muutama, mitkä pitää vielä miettiä jos omalle listalle poimisi. Pojalle pandayökkäri ja torstailta tytölle harmaa kukkamekko ?

Noniin, jee 🙂 Mun mies haki myös!

Onpas epäpapumainen kuosi tuo joutsen. Ajattelin kun vilkaisin kuvaa jaa että Blaa ideoinut itselleen kantomekon mallista vaatetta…mutta että se onkin Papunsa itse. Erikoista.

Ainoastaan talvirukkaset ja kypärälakkimallinen talvipipa pitäisi löytää esikoiselle ja tulevalle talvivauvalle vaikka jos jonkun kivan jumppiksen löytäisi ja pieniä bodyja. Muutoin kaapit jo pullistelee.

No vähän epäpapumainen,mut ihan kiva 🙂 Voi olla, että ite kuitenkin skippaan sen tällä kertaa.

Topi on 106cm ja käytös 1110/116 ja Elsa 85cm ja käytössä 86/92!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X