operaatio äiti - Banneri

Syksyllä on aina aika juhlia meidän lapsia. Ensin poika täyttää vuosia 23.10. ja sitten sisko seuraa perässä 10.11. Vielä tänä vuonna me mentiin vähän aidan alta, kun iskettiin juhlat yhteen. Ensi vuonna joutuukin varmaan kaitsemaan suurta lapsilaumaa, kun isoveli haluaa järkätä juhlat kavereilleen. Apua!

Meillä kävi kylässä lähinnä sukulaisia, isovanhempia ja muita läheisiä. Syötiin, oleskeltiin ja lapset nautti lahjoistaan levittäen ne pitkin poikin. Pojalle tuli kauko-ohjattavaa autoa, autorataa ja pikkujuttuja. Neiti taas sai hyppivän teletapin, Pipsa Possun junan sekä muumitalon. Olen myynyt hieman vanhoja leluja pois lähiaikoina, koska loppuvuosi aina tarkoittaa uusia juttuja eikä tuonne huoneeseen kuitenkaan loputtomasti mahdu tavaraa.

Juhla-asun olin neidille hommannut jo aikaa sitten. Tykkään jotenkin suunnitella vaatteetkin aina juhlapäivälle. En ollut mitenkään tarkemmin ajatellut, että mikä olisi kiva vaatetus, mutta mekon halusin. Sitten se yksi päivä käveli vastaan ja niinpä neitonen juhli synttärinsä Huxbabyn kauniissa mekossa. Tilasin mekon kanssa vielä ihanalta @rusetilla Annalta headwrapin!

Pojan asun kanssa olin ihan hukassa ja kattelin kyllä sillä silmällä joka paikassa. Tarkoitus oli käydä etsimässä siisti paita ajan kanssa, mutta sitten elämässä tapahtui asioita, jotka vei vaatteet mielestä. Havahduin ihan viime tinkaan tajuamaan, ettei sitä paitaa koskaan tullut hommattua eikä enää olisi aikaa tilata netistäkään. Mini Rodini julkaisi pre-spring mallistonsa sopivasti juuri ennen  synttäreitä ja tiedättekö mitä! Jonkun aikaa sitten Punavuoren Peikko muutti tänne Lauttasaareen käytännössä ihan naapuriin, joten pääsin paikalle mutkattomasti pienellä vaivalla ostamaan toiselle sankarille asunsa.  Täytyy myöntää, että vaateliikkeen lähellä sijaitseminen on mahtava juttu näin Larulaisen silmin, joka ei aina jaksa keskustaan asti könytä.

Tarjoilu yritettiin pitää ihan supermegasimppelinä eli tehtiin sama smoothie-kakku, kun viime vuonna. Tällä kertaa tosin ei käytetty liivatetta, vaan VEGE-vaihtoehtoa. Tarjolla oli leikattuja vihanneksia, dippiä, juustopaloja, oliiveja, keksejä, sipsiä ja joitain nameja. Sen lisäksi tein teemaan sopivia Pipsa Possu -tikkareita eli värjättyyn valkosuklaaseen dipattuja dominoita, joissa oli päällä kuivattua vadelmaa. Näihin tökkäsin vielä tikut! En tajunnut ottaa mitään kauhean hyvää kuvaa herkuista ja kuvatessa oli jo liian pimeää muutenkin.

Kaikki sujui kyllä ihan hyvin, vaikka lapset olikin aika väsyneitä lopuksi. Neitikin otti ihan erilailla kontaktia muihin ja meni KOKO PÄIVÄN itsenäisesti. Ei sylihiireilyä, ei itkeskelyä eikä mitään. Oli hassua saada jutella vieraiden kanssa ja laitella tarjottavia pöytään. Itsellekin siis rento ja mukava päivä.

 

Kommentit (2)

Suloset lapset, onnittelut heille<3

Kiitos ♡

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X