operaatio äiti - Banneri

*Kaupallinen yhteistyö.

Pitkästä aikaa esittelen blogissa ihan uuden vaatemerkin. Se on kotimainen, vaatteet ommellaan Helsingissä ja parasta on, että voit suunnitella ne ihan itse! Näin lastenvaatefriikkinä itse suunnitteleminen kuulosti korvaan tosi hyvältä ja halusinkin lähteä yhteistyöhön MINUJU:n kanssa!

Nettisivuille kirjautuessa mietiskelin, että voiko tuota suunnittelupohjaa tehdä kätevästi ja helposti. Joskus aikanaan on tullut suunniteltua valokuva-albumeja tai huonekaluja ja aina on saanut repiä hiuksiansa. MINUJU:n sivut on kuitenkin tosi kätevät ja yksinkertaiset. Voit valita ensin tuotteen ja sitten avautuu useampi valikko, joista päätät värin, lisäosat ja muita pieniä hienouksia. Kesken suunnittelun pääsee katselemaan kuvaa vaatteesta.

Tein pikkuneidille ihan innoissani oman tunikan. Leikittelin mustalla ja vaaleanpunaisella oikein olan takaa. Lopulta keksin laittaa osan toisella värillä ja osan toisella. Sitten lisäsin vielä hupun, kissan korvat sekä vetoketjutaskun. Lopputulos on oikeasti tosi suloinen ja kotiin tullut versio vastasi väreineen sekä muotoineen juuri suunnittelemaani. Otin päälle 85cm tytölle koon 86 ja se on tosi sopiva hoikalle.

Meillähän on aina hankala löytää sopivia housuja ja siksi käytetään usein legginsejä. Oli ihan pakko kokeilla tilata MINUJU:n slimmit housut tunikan kylkeen, koska tarvitaan talveksi myös paksumpia alaosia. Säädin housun sävyt huppariin sopivaksi, jotta niitä voisi käyttää yhdessäkin. Housuista otin kokoa isommat, koska hoikkuuden lisäksi neidin jalat on P-I-T-K-Ä-T. Olen tyytyväinen lopputulokseen eikä housut valu tai mene tyypilliseen tapaan rumasti ruttuun neidin päällä.

Parasta näissä vaatteissa on se, että vanhemman lapsen kanssa voi suunnitella sen vaatteen yhdessä tai voihan se lapsi tehdä kokonaisuuden yksinkin. Me katseltiin pojalle yhdessä paita, jonka tämä nimesi Batman-huppariksi. Mitoitus vastaa tosi hyvin mielestäni juuri ilmoitettua kokoa ja 110cm huppari sopii hyvin 106cm pitkälle.

Vaatteet on olleet meillä nyt varmaan kuukauden ainakin käytössä säännöllisesti. Olen pessyt ne koneessa ohjeen mukaan (ja pari kertaa myös korkeammassa lämmössä) sekä myös rummuttanut. Itse rummutan lähes kaiken aina. Yksikään sauma ei ole haalistunut, nyppyä ei ole pinnalla ja väri on edelleen kuin uusi. Myös laadullisesti olen siis äärimmäisen tyytyväinen näihin!

Kumpikin lapsi on tykännyt vaatteistaan eikä ole tullut valituksia tai kitinöitä. Se on oikeastaan aina se pääasia koko tässä touhussa. Haluan löytää vaatteita, jotka tuntuu hyvältä lasten päällä ja vieläpä noudattaa mahdollisimman eettisiä arvoja. Kotimaisuus on suuri plussa!

Suosittelen kyllä menemään MINUJU:n verkkosivuille, koska siellä voi ihan ilman tilauspakkoa katsella kuvia, lukea lisää tietoa ja kokeilla vaatteiden suunnittelua. Sitten voikin tilata juuri itsensä näköiset vaatteet, joita ei varmasti tule jokaisella vastaan.

Ihan vinkkinä tähän loppuun, että Lauttasaareen siirtynyt Punavuoren Peikko on huomenna avoinna klo 10-17 ja siellä pääset tutustumaan MINUJU:un. Luvassa on ilmeisesti pientä tarjoilua sekä askartelua. MINUJU:n nettikaupasta saa tällä hetkellä myös ilmaiset postikulut koodilla punavuorenpeikkox.

”Handle with care

Bring for repair

Grow with me

Sell if no need

When worn down

Give a new round”

Kommentit (2)

Meidänkin lasten lempipuuhaa on omien vaatteiden suunnittelu! Ehkä maailma on vähän muuttunut omasta nuoruudesta, kun uniikkiaja vaatteita suunnittelee meillä myös teini-ikäinen poika.
Mikä parasta, itse (yhdessä) suunnitellut vaatteet ovat poikkeuksetta olleet mieleen ja tulleet lempivaatteiksi käyttöön. Äiti ompele ne nimittäin itse
– lasten toiveiden pohjalta.

Oi ihana 🙂 !

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X