operaatio äiti - Banneri

Uusia ulkovaatteita tulevaan kauteen

Tänään droppasi merinovillojen suhteen Gugguu ja Metsola. Olen säästänyt viime vuoden myssyjä lapsille, joten tarvitsin vauvalle ainoastaan kypärämyssyn ja isommalle neidille tuli Gugguulta basic-pipo sekä Metsolalta uutuus vaihtotupsupipo. Merinovilla on ehdottomasti paras materiaali talveen, koska se hengittää, lämmittää eikä hiosta.

Elsan pää on 49cm ja Gugguu kokoa S ja Metsola kokoa 3-5v. Alman pää on 44cm ja myssy on kokoa xs. 

Samalla reissulla kävin katsastamassa Name It:in liikkeessä toppavaatteiden tilanteen ja mukaan lähti kaunis ruusuhaalari. Haalari on pehmeä ja joustava eli juuri täydellinen aistiyliherkälle. Yhdessä vähän soviteltiin uutta haalaria tänään kuvien verran eikä vastalauseita tullut. Haalarin otin koossa 98cm ja siinä on sopivasti tilaa vielä kasvaa. Neiti on tällä hetkellä noin 96cm pitkä.

Ennen Name It:llä pyörähtämistä kävin kurkkaamassa onko Molon topat jo saapuneet. Ei ollut, mutta onneksi löytyi fleecesisäpintainen takki (104cm) syksyyn. Edellinen softshell jäikin pieneksi kesän aikana. Olen jotenkin käynyt aavistuksen hitaalla vaatehankinnoissa tänä vuonna. Ehkä mieli seilaa vielä menneessä ihanassa kesässä.

Minkälaisia vaatteita teillä on hankittuna tulevia kausia varten?

Kommentit

2 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Mä myös käyn kirppiksillä koko ajan kurkkii, jos löytäs käytettyä 🙂

Avatar

Ei vielä mitään.
Ja toivottavasti kauheasti ei tarvitse edes uusia / uutena hankkia.

Kunhan tästä olemassa olevat sovitetaan, vien pieneksi jääneet kirpparilla myyntiin. Viime vuonna löysin sielä tilalle kokoa suurempaa joka lapselle, joten vältettiin kaupassa käynti lähes kokonaan. Yhdet mustat toppahousut muistan ostaneeni uutena talvikauteen. Ne kun ovat niin kovaa kulutustavaraa, että usein sesonki on niille maksimimitta käytössä.

Asusteet suunnittelemme lasten kanssa yhdessä kulloisenkin ”päävaatteet” mukaan. Asusteet valmistetaan itse, joko ompelemalla tai neulomalla. Nyt on jo valmiiksi tsekattuna ihana bambu-puuvilla -lanka, josta tullaan tekemään ainakin hanskat jokaiselle.
Asuisteissa ihaninta on niiden suht pieni koko, jolloin materiaalit voivat olla vähän ylellisempiäkin, kun niitä ei kulu niin paljon. Esimerkiksi silkkiä ajattelin tilata taas…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä