operaatio äiti - Banneri

* Mainos Name It / Talvihaalari

Kirjoitin pari päivää sitten eskarilaisen talvivaatetuksesta ja nyt aion jatkaa samalla ajatuksella alle 1-vuotiaan talvivarusteista. Lapset ovat toki erilaisia ja kehittyvät jokainen omaan tahtiinsa, mutta tässä postauksessa on tarkoitus keskittyä sellaiseen pieneen lapseen, joka ei välttämättä iän tai taitojen puolesta pahemmin rymyä puiston maatasolla.

Meidän tyttövauva täyttää vuoden vasta ihan joulukuun lopussa. Hän tuskin alkutalvena vielä on rymyävässä iässä, kun katsoo tähänastista kehitystä..

Tarvitseeko vauva teknisen haalarin?

Tarvitaanko teknisiä ominaisuuksia vauvan haalariin? Mielestäni oikeastaan ei ainakaan meidän tapauksessa. Vauvan ulkoilut on yleensä keinumista, sylissä olemista ja vaunulenkkejä, joten haalarin tärkein tehtävä on olla lämmin. Hyvä vuori ja näppärä ulkokuori riittää ihan hyvin. Haalarin pitää olla myös sellainen, että siinä on helppo kantaa lasta sylissä.

Mielestäni näin pienellä toimii haalari paremmin kuin takki + housut. Toki kauppaan mentäessä lämpöpussissa voidaan käyttää jotain kauppatakkiakin. Vauvan haalarissa huppu on tärkeä eikä vain koriste, koska sillä saa suojattua päätä sekä niskaa hyvin tuulelta. Tykkäsin tässä haalarissa eniten vetoketjusta, joka helpottaa hurjasti pukemista.

Olen ollut tyttöjen vaatteiden kanssa tosi perinteinen minä ja rakastan hirveästi hentoa vaaleanpunaista. Se on sävy, joka sopii etenkin vauvalle kuin nenä päähän. Aina kaiken ei tarvitse olla kirjavaa ja kuosillista, vaan ihan kaunis yksinkertainen sävykin riittää. Parasta on tuo yläosan pieni, mutta haalarin kokonaisilmeen rakentava yksityiskohta!

Kuvailin tosiaan haalaria meidän neidin päällä ja ilmeisesti siinä oli niin mukava olla, että uni tuli kesken kuvien ottamisen. Olen jo kolmatta kertaa äiti ja edelleen ihmettelen tätä vauvojen ominaisuutta nukahtaa haalariin. Onkohan siinä sitten niin lämmin ja turvallinen olla?

Itsellä jäi positiivinen kuva tästä haalarista ja odotan innolla talvea! Kuvissa näkyvä pipo on myös Name It:stä.

Kommentit (2)

Voi että tuota pientä söpöliiniä ?
Kyllä on suloinen tyttö ja vaatteet on nätit.
Itse oon tykännyt pienemmillä lapsilla name it:n vaatteista, isommilla en enää niinkään.
Laadukkaita ovat minun mielestä!

Laadukkaita on kyllä. Ja kiitos 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X