operaatio äiti - Banneri

* KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / Raikastamo

 

Palaan muistoissa lapsuuteen ja siihen lumiseen talvimaisemaan. Palaan hektiseen arkeen, jossa oltiin me kolmisin. Meitä oli minä, siskoni ja äiti, joka teki kaikkensa arjen eteen. Äiti, joka opiskeli, haki hoidosta ja silti esimerkiksi talvisena päivänä sohvalla löhöilyn sijaan pakkasi pulkkaan. Sillä pulkalla lähdettiin eväät repussa hölskyen kohti luontoa.

Leikkipuiston sijaan metsäretkelle

Me asutaan tällä hetkellä paikassa, jossa luonto on lähellä. Rakkaus luontoon tulee lapsuudesta ja niistä yhteisistä hetkistä. Saarella, jossa me asutaan on tietenkin meri lähellä, rantareittejä ja myös tiheitä metsiä. Täällä on paikkoja, joita olisin lapsena rakastanut ja rakastankin tälläkin hetkellä. Näihin paikkoihin vien lapseni nauttimaan oli sitten kesä tai talvi. En koskaan ole ollut leikkipuisto mutsi, vaan se äiti, joka pakkaa pari mehua ja eväitä reppuun sekä suuntaa metsään.

Elämää voi elää kohtuudella

Äitiys on joskus täynnä ajatuksia täydellisyydestä ja siitä mitä pitäisi olla. Pitäisikö sitä siis vain istua hiekkalaatikon reunalla tai juoda vettä mehun sijaan? Ei pitäisi. Itse uskon siihen, että elämää voi elää kohtuudella ja sallien pieniä nautintoja itselleen sekä lapsilleen.

Meillä pillimehut toimii oikeissa tilanteissa

Meillä lapset on saaneet aina juoda välillä mehuja. Meillä ei juoda ehkä ruokapöydässä mehua, mutta saunassa tai retkillä kyllä juodaan. Pillimehu on niin kätevä pakata mukaan, että kannan niitä itsellänikin laukussa. Olen siis diabeetikko ja verensokerin laskiessa pillimehu on yksi kätevä tapa pelastautua tilanteesta. Nykyään tarjolla on pääosin vain vähäsokerisia mehuja, jotka toimii lasten kohdalla, mutta ei auta omaa verensokeriani nousemaan. Tästä syystä olen tykännyt Raikastamon norppamehusta, jossa on potkua verensokereihin, mutta ei siltikään lisättyä sokeria!

Mehun kuuluu maistua muullekin kuin sokerille

Sokeri on asia, jota en halua kuitenkaan liikaa lapsille tarjota ja mehunkin valinnassa sitten suosin sellaista, joissa ei ole lisättyä sokeria ollenkaan eikä mitään makeutusaineita. Tästä syystä olen jo ennen tätä yhteistyötä valinnut hyllystä Raikastamon mehuja. Meillä lapset ovat aina juoneet näitä tyytyväisenä ja itsekin olen tyytyväinen siihen, että tarjolla on jotain luomua ja mahdollisimman luonnollista. Mehun ei kuulu maistua sokerille, vaan juuri sille mitä siinä on sisällä.

Tämä postaus on tosiaan toteutettu yhteistyössä Raikastamon kanssa ja sen takia voin tarjota teille ihan huipun arvonnan! Arvontaan voit osallistua instassa ja siinä voit voittaa kuukauden mehut!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X