operaatio äiti - Banneri

* säkkituoli SAATU Mini DeLuxe 

 

Aina välillä haluan pujottaa tänne blogin puolelle postauksia, jotka käsittelee vaatteita. Olen edelleen tosi kiinnostunut lastenvaatteista ja esimerkiksi instassa niistä ahkerasti päivittelen. On jotenkin jopa luontevampaa jakaa asukuvia instagramin feedissä tai ihan siellä arjesta kertovan storyn puolella.

Vaatteiden osto on hiljalleen vähentynyt

Hieman olen vähentänyt vaatteiden ostamista, koska kolme lasta, matalat Kelan tuet ja muut nousseet kulut on vaikuttaneet ostopäätöksiin. Sen lisäksi on totta, ettei lapset tarvitse ihan niin paljoa vaatetta mitä meillä joskus aikanaan oli. Yritän nykyään valikoida vielä tarkemmin ne suosikit sieltä kaiken seasta. Se on joskus vaikeaa, koska valinnanvaraa on niiiiin paljon! Toisaalta on merkkejä, joihin kiinnostus on hiipunut ja tilalle on noussut ihan uusia juttuja. Näin kuutisen vuotta Rodinia hypettäneenä voin sanoa, että hillitympi lookki on alkanut istua paremmin omaan silmään.

Kesävaatteet hankitaan jo keväällä

Monesti olen kertonut ostavani vaatteita etukäteen ennen kauden alkamista ja niin se kai menee vähän se sykli. Kesävaatteet hankitaan keväällä ja sitten taas talvivaatteet kesän lopulla. En tiedä kuka tämän syklin on päättänyt, mutta lähes kaikki elää sen mukana ja monesti myöhään liikenteessä olleet on jääneet sitten ilman halutuimpia herkkuja. Tänäkin vuonna siis aloitin vuoden vaihtuessa etsimään kesävaatteita ensin kirppareilta ja myöhemmin mallistojen dropeista. Oli hauska huomata kuinka esimerkiksi Gugguun kesävaatteet oli tammikuussa käytettynä 10 euron luokkaa ja sitten hetkeä myöhemmin hinnat nousi 30 euroon.

Joskus kesävaatteille ei tule edes käyttöä

Kesävaatteiden ostossa on aina riskinsä, koska Suomen kesä voi olla niin epävakaa. Viime kesänä kukaan ei ostanut vanhoja kesävaatteita ja hoettiin kuinka vesisade vielä alkaa. Sitten lämpöjen jatkuessa aina vain pidemmälle alkoi olemaan H&M:nkin vaatteet jo kuumaa kamaa kirpparipöydällä. Toivon hartaasti, että tämäkin kesä olisi lämmin, koska olihan se aivan mahtavaa nauttia lasten kanssa hiekasta varpaiden alla viereisellä uimarannalla, kävellä hellepäivänä viileässä metsässä ja olla pitkiä pätkiä kesämökillä. Ei kesän tarvitse pelkkää superhellettä olla ihan jo ympäristöä ajatellen, mutta edes sellainen peruslämmin eikä mikään mutaa sekä räntää versio, joita niitäkin on viime vuosina tullut nähtyä.

Rompereita kesäpäiviin

Meillä alkaa tosiaan olla kesävaatteet hommattu vaatekaappiin ja nostan pari suosikkia ylös tämän postauksen kuvituksessa. Olen ne ostanut Nuttuluxilta ja ne on merkiltään Rylee & Cru. Olen ajatellut, että tuo kesällä 1,5-vuotias neiti voisi käyttää rompereita ja lyhyitä haalariasuja, koska etenkin tuollaisella minillä ne on super suloisia. Rompereita on tarjolla useammallakin merkillä tänä kesänä, joten tässä vilahti nyt vain pari ihanuutta. On kiva vinkkailla harvinaisemmistakin merkeistä eteenpäin, joten tämä postaus toimi samalla vinkkinä!

Kommentit (2)

Nykyisin on hirveästi kaikkia ihania vaatteita lapsille 😍 Me ostetaan suurimmaksi osaksi vaatteet Lindexiltä tai Kappahlilta. Ihastelen kyllä esim Metsolan vaatteita, mutta en niitä vaan raaski ostaa. Tuntuu hassulta maksaa yli 20e yhdestä paidasta. Vaikka rahaa olisikin ostaa, niin mieluummin laitan säästöön ja lähden lapsen kanssa vaikka risteilylle tai muualle reissuun. Oon todennu nää Lindexin ja Kappahlin vaatteet ihan hyviksi ja kestäviksi. Mutta jokainen tavallaan 😊

Ymmärrän 🙂 Me käydään kyllä myös reissussa ja risteilyllä, ettei ne aina toisiaan sulje pois. Luulen, että aina on jotain mihin sit jollain ei mee rahaa ja jää käytettäväks 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X