operaatio äiti - Banneri

* kaupallinen yhteistyö / Ella’s Kitchen

 

Lapset ja reissaaminen kuuluu aika monella perheellä kesään. Pitkät automatkat, junalla matkustaminen mummilaan tai lentokoneella hurautus lomareissulle toiseen maahan. Lasten kanssa reissuun lähteminen vaatii aina vähän suunnittelua, jotta kaikki onnistuu varmasti hyvin ja yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista on EVÄÄT.

Kun taapero ei jaksa istua autossa..

Me ajellaan melko paljon omalla autolla paikasta toiseen. Tänä vuonna ollaan matkustettu monta tuntia Savonlinnaan ja lukemattomat kerrat edestakaisin Paraisten mökille. Viimeisin reissu autolla oli Naantalin kylpylään, jossa oli tarkoitus viettää aikaa pari päivää. Isompien lasten kanssa ajomatkat sujuu jo melko hyvin, mutta etenkin pienimmäinen hermostuu ajamiseen melko pian. Kahden tunnin reissu vaatii yhtä tai kahta taukoa, jotta matka sujuu ilman jatkuvaa huutoa. Eväät on yksi tapa viihdyttää levotonta taaperoa kulkuneuvossa, mutta annapa tuollaiselle päälle vuoden ikäiselle rusinapurkki käteen ja löydä niitä rusinoita auton koloista vielä vuodenkin päästä.

Sosepussi on vakioeväs meidän reissuissa

Olen käyttänyt vakioeväänä sosepusseja niin kauan kuin olen ollut äiti, koska en jaksa nyppiä rusinoita joka kolosta ja en viitsi tunkea lasten elimistöä täyteen herkkuja. Aikanaan ostin pillillisiä smoothieita, mutta tästäkin varmasti jokainen vanhempi tietää sen kauheimman skenaarion, jossa sitä juomaa on kiva pillin avulla valuttaa joka paikkaan tai pilliä repiä edestakaisin purkissa. Ella’s Kitchenin soseet on siitä hyviä, että ne ei sisällä lisättyä sokeria eikä edes vettä, joten niiden koostumus on hyvä eikä litkuinen.

 

Laukussa mukana Ella’s Kitchenin hätävarapatukka

Tälläkin reissulla Naantalissa meillä oli autoon sosepussit mukana, jos olisi pitänyt pysähtyä ottamaan hörppyä matkalla. Koen joskus haastavaksi kiskoa kaikki kolme irti istuimistaan yhden lapsen hermostumisen takia, joten on helpompi pysäyttää auto sivuun ja antaa sosepussi lapselle. Pienen eväsimaisun jälkeen on mukava jatkaa matkaa iloisena. Meidän pienin neiti on ollut aina todella kova syömään ja tarvitsee tankkausta yllättävissä tilanteissa. Kannan laukussa aina mukana Ella’s Kitchenin kaurapatukoita tai smoothiepussia. Patukat korvaa hyvin keksit ja niissä ei ole lisättyä sokeria sekä ne on tehty täysjyväkaurasta.

 

Soseissa ei ole yläikärajaa

Oltiin Naantalissa käymässä kylpylässä sekä Muumimaailmassa, joissa kummassakin tämä eväistysarsenaali tuli tarpeen. Muumimaailman jono oli aivan valtava ja eihän tuo neiti malttamaton jaksanut, joten tuli varapatukalle käyttöä. Hän tunnistaa nuo patukat jo kääreestä ja rauhoittuu heti, koska tietää saavansa vatsaan täytettä sekä hetkeksi jotain mihin keskittyä. Kylpylässä vuorostaan isoin ongelma on se, ettei huoneissa ole jääkaappia, joten kaikki eväät ei sovi iltapalatarvikkeiksi mukaan. Välipalan tulee säilyä lämpimässä sekä olla hyvää lämmittämättäkin, jotta pääsee mahdollisimman helpolla. Helppoudesta huolimatta en koskaan halua tinkiä siinä, mitä lapsille annan. Meidän neidit veteli iloisina Ella’s Kitchen soseita iltaisin kumpikin. Helposti soseet mielletään vauvojen jutuiksi, mutta eihän niille mitään yläikärajaa ole asetettu. Olenpa useaan otteeseen itsekin vetänyt sosepussin matalaan verensokeriin.

 

Joka kolosta löytyvät rusinat vai sosepussi?

Eväsjutut on oikeasti yllättävän tärkeä osa reissua, kun lapset on mukana. Me ollaan löydetty Ella’s Kitchenin tuotteista meidän suosikki jo esikoisen ajoista lähtien ja edelleen ne pysyvät kärkisijalla. Mikä on teidän lemppari eväs lapselle matkustaessa? Jaksatko poimia rusinoita istuimen välistä tai vaihtaa pillimehusta märkiä vaatteita koko ajan vai käytätkö jotain muuta eväänä?

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X