operaatio äiti - Banneri

Olen huomannut, että bloggaajien suhteen yksi lempijuoru on, että onko vauva tulossa tai masu pyöristynyt. Näitä vihjauksia saa aina vähän väliä lukea eri paikoista. Paras tapa lopettaa juorut on kertoa, miten asia on. Tässä postauksessa vastaan siis vauvajuoruihin.

Tavoitteena viisi lasta

Lapsena aina ihailin omaa mummiani, jolla oli viisi lasta. Jotenkin kuvittelin, että haluan vielä jonain päivänä yhtä monta lasta ja olin siitä aivan varma. Sain ensimmäisen lapsen, kun olin 22-vuotias ja moni piti sitä ikää nuorena. Itselleni tuo ikä tuntui olevan jopa vähän myöhäinen omaan tavoitteeseen nähden. Nyt olenkin sitten 29-vuotias ja kolmen lapsen äiti. Vanhan ajattelun mukaan yli puolet olisi jo hankittu ja kaksi vauvaa vielä tulematta. Seuraava vauva voisi kaiken logiikan mukaan olla jo tulossa..

Kolmekin on ihan hyvä

Elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Ei sen takia, että tulee esteitä eikä myöskään sen takia, että sitä oppii uutta elämästä. Itse tajusin kolmen jälkeen, että kolmekin on ihan hyvä luku, jos viiteen ei koskaan päästä. Me kaikki mahdutaan autoon tällä hetkellä hyvin ja kädet riittää jokaisen kanssa. Olen saanut aika helpot lapset, vaikka heidänkin kanssa haasteita riittää. En edes oikeasti tiedä haluanko tulevaisuudessa lisää, koska näinkin on ihan hyvä ja olen ihan tyytyväinen.

Kolme sektiota saattaa estää vauvahaaveet

Omat raskauteni on olleet melko haastavia jokainen. Raskausmyrkytys ja sektio, revennyt istukka ja sektio sekä lopulta suunniteltu sektio kuukausi ennen laskettua. Kolme sektiota on usein tuomio siihen, ettei enempiä raskauksia suositella, mutta itse sain viime raskaudessa vielä luvan uuteen vauvaan. Isoin kysymys olikin, että luvan saamisesta huolimatta jaksanko enää tai onko tilanne muutenkaan hyvä..

Realismi on tärkeää

Tilanne ei ole hyvä vauvalle nyt. En itse jaksa ja yritän päästä keväästä ylös. Meidän parisuhde yrittää elpyä, joten siihen ei lisää valvottuja öitä tarvita tässä välissä. Joten kaikille vauvapalstoille terveisiä, että en ole raskaana ja meillä ei edes ole suunnitelmissa lapset nyt. Tällä hetkellä suunnittelen tulevaisuutta ihan työrintamalla ja yritän viedä unelmia eteenpäin. Vauvan aika ei ole nyt enkä tiedä onko enää koskaan. Sen aika näyttää.

Kommentit (4)

Mä en ymmärrä miksi sua kohtaan ollaan välillä niin kärkkäitä. Kolme lasta on tosi sopiva määrä ja uusi vauva ei yleensä kuitenkaan korjaa parisuhdetta. Elämä on ihanaa kun saa katsoa kun lapsista tulee isompia ja jää enemmän aikaa itselle ja parisuhteelle. Tsemppiä!

Alle 30v 3 lasta ja eronnut kerran🤭.Surullista siltä osin kun teidän jälkipolvi elää ja lukee joskus nämä tekstit😰

Elämä ei ole hattaraa eikä vaaleanpunaista satua. Se on ihan hyvä lastenkin oppia 🙂

En mäkään tajua 🙂 Kai ihmisillä tulee mielipiteitä vaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X