operaatio äiti - Banneri

* leggingsit SAATU / YoZen

 

Mikä on syksyn väri? Ruskea, keltainen, okra, sinappi, tummanvihreä.. ja moni muu. Mistä tietää syksyn saapuneen? Kurkkaa ensi kerralla kaupassa käydessäsi vaatehyllyä ja huomaat raikkaan kesän vaihtuneen murrettuihin sävyihin.

Pinkki vaihtuu ruskeaan syksyllä

Puin ennen lapsia pinkkiin jokaisena vuodenaikana. Tarkoitan siis tyttöjä, koska poika ei enää vaaleanpunaisen eri sävyille niinkään syty. En yhtään seurannut niin kutsuttuja muotisävyjä tai ajankohtaan sopivia sävyjä, vaan valitsin rekistä vain pinkkiä tylliunelmaa. Nyt vuoden sisään olen alkanut tajuamaan, että myös lasten muotimaailma kulkee eteenpäin sävyttäin. Sitä tarvitsee vain vähän ymmärtää, mitä kuluttajat haluaa ja heti myydään mallisto loppuun. Tiedättekö kuinka innoissaan tämän vuoden Gugguut on otettu vastaan, kun sieltä löytyy esimerkiksi ruskeaa?

Newbie yllätti tänä syksynä!

Myös ketjuliikkeissä voi bongata ruskean eri sävyjä. Tänä vuonna etenkin KappAhl on yllättänyt kivalla Newbien mallistollaan, koska ruskeaa löytyy ihan pipoista röyhelöpaitoihin asti. Neidillä on näissä kuvissa tuo Newbien puuvillainen pipo, joka on aavistuksen naftihkoa mitoitusta. 47cm päähän menee juuri sopivasti koko 52/54. Myös kuvissa vilahtava ruskea paita on Newbien mallistoa ja sitä löytyy pienessä koossa sekä ihan isommassakin. Lindexillä käydessä löysin ruskean sijaan paljon keltaista sekä okraa, joilla saa vaatekaappiin väriä.

 

Yozenin leggingsit on nappivalinta

Moni merkkivaatekin Gugguun lisäksi on tuonut hyviä sävyjä tarjolle. YoZen on ollut pitkään meidän suosiossa jo ensimmäisistä kuoseistaan lähtien. Tykkään heidän graafisista kuvioistaan ja aidosta ajattomuudesta. Tällainen tapa tehdä kuoseja ja valmistaa vaatteita tarkoittaa sitä, että se muoti ei millään pääse vanhenemaan. Kuvissa näkyykin YoZenin legginsit, jotka on valmistettu luomupuuvillasta. Parasta on, että printti on painettu läpivärjätylle kankaalle eikä pinta pääse varsinaisesti haituuntumaan.

Pelasta kirpparilta vanhoja kuoseja!

Meillä löytyy syksyyn myös vanhoja vaatteita ja edellisten mallistojen kuoseja. Aina kauden vaihtuessa on hauskaa suunnata kirpparille ja pelastaa vanhoja aarteita omaan käyttöönsä. Rakastan löytöjen tekemistä, vaatteiden kierrättämistä ja sitä tunnetta, kun löytyy jotain ihanaa kirpparipöydän rekistä! Yksi etsimisen arvoinen vinkki syksyyn on seuraavassa kuvassa näkyvä Kaikon mekko! Kyseistä kuosia löytyy myös muina vaatteina.

Miltä teidän syksyinen vaatekaappi näyttää?

Kommentit (4)

Lapsille on hankittu kesän aikana kouluun pitkiä hihoja ja lahkeita isommassa koossa kuin mitä keväällä käytettiin. Koska koululaiset kasvavat suht hitaasti, ei sesonkiväreihin tule niin lähdettyä. Jokaisella onnsilti kaapissaan ne omat värinsä, jotta ”kaikkea voi pukea yhteen kaiken kanssa”.

Kövin juuri eilen ostamassa neidille syksyisen vaatesetin kapphallista. Niin ihanat värit!

Niin on!!

Huomaa kyllä myös, että esikoisella enemmän värit sellaisia, jotka sopii myös kevääseen eli keltaista. Mutta viime syksyltä on pari villapaitaa syksyn väreissä, jotka menee edelleen. Niillä ei kauheasti ollut kesällä käyttöä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X