operaatio äiti - Banneri

Tuleeko koskaan vastaan tilannetta, jossa joku ei toimi, vaikka pitäisi? Tuntuuko, että joku tuote on jatkuvasti ostoskorissa, koska edellinen kappale venyi, hajosi tai tuhoutui käyttökelvottomaksi? Tällä postauksella saat pelastuksen, jos arkea vaivaa esimerkiksi venyneet ponnarit!

Ponnareita on montaa eri laatua

Itselläni on ollut pitkät hiukset lähes aina. Lapsena pompulat oli aivan erilaisia kuin nykyään. Ne piti kierittää tukkaan sillein jännästi ja lopussa oli muovimöhkäleet, jotka kiinnitettiin toisiinsa. Sen jälkeen tuli pehmeät pyöreät donitsit ja sitten myöhemmin vielä ohuet lenkit. Lenkeissä ärsyttävintä on ollut se, että mitä ohuempi lenkki, sitä helpommin on ponnari takussa kiinni hiuksissa. Joissain ponskuissa oli vieläpä se rasittava metalliosa, joka repi ja kulutti tukkaa ihan huolella.

Kiemuraponnareiden kirous

En muista milloin tuli markkinoille kiemuraiset ponnarit, joille en osaa edes antaa nimeä. Näet tämän postauksen kuvista, mistä oikein puhun. Siitä lähtien on tukan laittaminen ollut miellyttävää, koska mikään ei takutu tukkaan tai revi sitä. Ainut ongelma on ponnarin materiaali, koska se ei tunnu kestävän vääntelyä ja kääntelyä hetkeä pidempään. Ponnarista tulee löysä ja melko tehoton kaveri.

Venyneet ponnarit voi pelastaa

Tuntuu pahalta kauhoa roskakoriin ponnarilaatikosta kourallinen tehottomia ponnareita, jotka käytännössä on edelleen silti ehjiä. En tykkää siitä, että joku tuote saa kertakäyttökulttuurin leiman itselleen ja näinpä ne kiemuraiset miljoonat ponnarit maatuu lopun elämää kaatopaikalla. Aloin jo harkitsemaan, että en ostaisi näitä arjen pelastajia enää kotiin, mutta sitten törmäsin somen ihmeellisessä maailmassa vinkkiin, jonka aion jakaa teillekin, jotta saatte pidennettyä ponnareiden käyttöikää!

Näin palautat ponnarit käyttöön!

Ensimmäisenä kerää KAIKKI venyneet kiemura-ponnarit kasaan pöydälle. Seuraavaksi keitä vettä kiehuvaksi asti. Muista olla varovainen kiehuvan veden käsittelyssä, koska kukaan ei tässä välissä kaipaa palovammoja. Kaada kuuma vesi pieneen kulhoon, joka kestää kuumuutta. Sen jälkeen pudottele venyneet huonokuntoiset ponnarit kulhoon kuumaan veteen ja voit nähdä kuinka taika tapahtuu. Ponnarit palautuvat takaisin käyttökelpoisiksi.

Tämä vinkki toimi lähes kaikkiin omistamiini ponnareihin, mutta mukana oli myös erä, joka ei taipunut edes kuuman veden edessä. Suosittelen silti kokeilemaan, koska aina on parempi kokeilla kuin heittää suoraan roskiin. Voit kurkata vielä instagramista videon vaiheista, jos joku jäi epäselväksi!

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X