operaatio äiti - Banneri

On taas aika muuttaa. Kyllä. Tähän asuntoon muuttaessa tiedettiin tarkalleen, että loputtomiin ei tässä voida olla. Tämä ratkaisu oli siinä mielessä väliaikainen, että jossain vaiheessa tulisi vastaan omistajien takaisinmuutto tai raha.

Kaksi asiaa ratkaisee päätöksen

Ollaan tällä hetkellä asuttu kauniissa loftissa Lauttasaaressa hyvällä sijainnilla. Tilaa on ollut todella hyvin jokaiselle meistä ja tämä asunto oli älyttömän onnekas sattuma. Tottakai tartuttiin mahdollisuuteen ja ollaankin nautittu täällä asumisesta. Nuorin on hiljalleen täyttämässä kaksi vuotta ja Helsinki poisti vähän aikaa sitten kotona olevan vanhemman tuesta kuntalisän siitä eteenpäin, kun lapsi täyttää sen kaksi. En kuitenkaan halua laittaa kaksivuotiasta vielä päiväkotiin, vaan pitää hänet kotona vielä vuoden. En tiedä, kuinka hyvin saan nostettua toiminimeni tuloja, joten alettiin yleisesti miettimään, että olisi hyvä saada muutaman sadan pudotus vuokraan. Asiaa pähkäillessä omistajilta tuli tieto, että he jäävät ulkomaille ja asunto menee myyntiin.

Lauttasaaren hinnat ei mahdollista neliössä asumista

Lauttasaari on todella kallista seutua asua ja esimerkiksi neliöiden kuukausihinnat pyörii 1700-2300 euron välillä. Yritettiin aikamme etsiä neliötä, mutta tuloksetta. Huomattiin myös se hyvä puoli, että kolmioiden hinnoissa löytyi enemmän vaihtelevuutta, joten siirryttiin hakemaan pienempää asuntoa säästömielessä. Ei mennyt hetkeä pidempään, kun tärppäsi ja nyt meitä odottaisi aivan uusi kolmio vuoden alusta. Tuo kolmio on tosiaan täysin uusi ja ne asunnot, joihin muutetaan on rakennettu vanhaan toimistorakennukseen. Joku ihmettelee tässä vaiheessa, että miksi ei etsitä asuntoa muualta, mutta isä ei halua vaihtaa asuinseutua. Lauttasaari on kyllä ihanan turvallinen, luonnollinen ja lapsiperheelle unelmapaikka asua.

On taas aika muuttaa

Kolmio tarkoittaa sänkyä olohuoneessa

Kolmio tarkoittaa aikamoista ahtautumista meidän perheeltä, koska makuuhuoneita on vain kaksi. Toinen makuuhuone menee luonnollisesti vanhimmalle pojalle ja toinen tytöille. Meille jää vaihtoehdoksi änkeytyä olohuoneeseen. Tuleva asunto on mielettömän hyvä pohjaltaan eli sänky tulee istumaan nätisti olohuoneeseen ilman, että kotoinen tunnelma kärsii. Meillä on muutenkin melko pienet olohuoneen kalusteet, joten mahtuminen ei tule olemaan ongelma. Tiedän, että moni ei pystyisi tähän vaihtoehtoon, mutta meille alue on sen verran tärkeä, että ei haittaa muuttaa pienempään. Eri asia on sitten, kun kotona alkaa olemaan teini-ikäisiä, jotka tarvitsevat omaa tilaa. Voin myös sanoa, että tavaroiden karsiminen on tehnyt todella hyvää.

Tulevaisuudessa muitakin suunnitelmia

Jatkossa rahallinen tilanne paranee. Tällä hetkellä on saanut melko tarkkaan budjetoida kuluja ja tekemisiä. Tulevaisuus näyttää kyllä muutoksia muissakin asioissa eli sinänsä seuraavat vuodet tietää jännittäviä asioita. Niihin palaan blogissa vähän myöhemmin!

Lue myös : Miksi Lauttasaari?

Kommentit (2)

Lauttasaari on kyllä ihanaa aluetta ja ymmärrän hyvin, että haluatte siellä asua.
Siskoni asui juuri Lauttasaaressa, mutta vuosi sitten muutti pois pk-seudulta. Oli kyllä ihana kävellä rantareittejä, ihailla kallioita ja merta. Ei olisi uskonut, että on niin lähellä Helsingin keskustaa.

Ihminen tottuu kaikkeen, niin myös vähän pienempään asuntoon varmasti. Asuttiinhan sitä ennenkin todella tiiviisti.

Mukavaa syksyä!

https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

Oot oikeassa ja ihana kuulla, että Laru on muidenki mieleen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X