operaatio äiti - Banneri

Nyt täytyy sanoa, että on saanut elää jänniä aikoja. Vuosi sitten tehtiin täydellinen reissu Rodokselle ja tarkoitus oli uusia tuo reissu tänä vuonna. Sitten tapahtui asioita, jotka meinasivat pilata koko reissun.

Sama kohde uudestaan

Matkailu avartaa ja niin edespäin. Matkustaminen uuteen paikkaan on aina jännittävää ja ihanaa, mutta toisaalta tällaisena useamman lapsen äitinä osaan arvostaa tuttuja rutiineja myös lomalla. Lasten kanssa lomailu on aivan erilaista kuin kahdestaan reissuun lähteminen. Reissu lasten kanssa voi olla todella rento, jos reissua vähän ennakoi ja valitsee esimerkiksi lomakohteen, joka on suunnattu lapsiperheille.

Kohteena perheystävällinen hotelli

Matkustetaan ensi viikolla Rodokselle Sunwing Kallithea Beach -hotelliin, jos kaikki nyt vain menee hyvin. Tuo hotelli on kuin suuri kylä, jossa löytyy erilasia hotellihuoneita, paljon altaita, hyviä ruokapaikkoja sekä oma yksityinen ranta, johon ei pääse iskeytymään isoja aaltoja. Voisin väittää, että kohde on kaikella tapaa helppo lasten kanssa matkustamisen suhteen. Siellä on tekemistä lapsille ja hyvät puitteet.

Reissu meinasi peruuntua

Reissu meinasi tosiaan peruuntua, kun tässä on tullut iso konkurssi väliin. Onneksi toistaiseksi näyttää siltä, että Tjäreborg jatkaa toimintaansa ja kaikki menisi suunnitelmien mukaan. Onhan se toki riski aina lähteä tällaisen asian alla reissuun, mutta Suomessa on onneksi hyvä kuluttajasuoja. Jos jotain tapahtuisi reissun aikana, kyllä me kotiin silti päästäisiin. Ollaan kyllä jokainen myös valmistauduttu siihen, että reissu peruuntuu viime metreillä vielä, mutta se sitten tapahtuu, jos on tapahtuakseen. Elämää on vaikea ennustaa edeltä.

Lasten kanssa kannattaa edetä rennosti

Lapsista tulee tavallaan aina oma säätönsä reissuun mukaan, mutta kannattaa silti vain jättää stressi pois. Pakkaa mukaan tarpeellisen ja oikeastaan, jos jotain unohtuu niin se unohtuu. Lomailu on siitä kivaa, että voi antaa mielen levätä, rutiinin rikkoutua ja aikataulupaineiden kadota. Sitä lähetään perheenä erilaiseen ympäristöön nauttimaan toisistaan. Tätä aikaa ei kannata käyttää murehtimiseen, vaan antaa mielen hetkeksi levähtää.

Meidän perhe lähtee Rodokselle ensi viikolla ja toivottavasti kaikki menee hyvin.

Lue lisää: Rodos 2018 päivä 1 : Matkalaukku hukassa

Seuraa myös INSTAGRAM :  @operaatioaiti

Kommentit (8)

Samat suunnitelmat, su 13.pvä lähtö. Tyttö 6v. ja poika 9v.

Eilen palattiin kyseisestä hotellista ja tjäreborgin matka meni niinkun pitikin. Hauskaa lomaa!

Loistavaa! Oliko lennot samat?

Ihanaa lomaa koko perheelle! Nauttikaa auringosta, ihana aika mennä Kreikkaan kun ei liian kuuma ja jo rauhallisempaa.

Niin on!! Kyllä ootan innolla!

Toivottavasti pääsette reissuun! 🙂 ihania reissukuvia tässä postauksessa! T. Sari/ pikkuleijonatblogi fi

Nauttikaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X