operaatio äiti - Banneri

Nyt jo vähän aikaa on facebookissa levinnyt hauska pila, jonka voi toteuttaa kumppanilleen tai ystävälle. Tämä pila ei nolaa ketään, mutta se saattaa kirvoittaa pienen hymyn huulille. Kannattaa kokeilla!

Pilailen liian harvoin

Liian harvoin päädyn tekemään jotain hauskaa kumppanille. Pitäisi useammin vain lähteä mukaan haasteisiin ja tehdä jekkuja piristämään arkea. En tosin yhtään itse tykkää tulla yllätetyksi, koska siitä tulee sellainen kiusaantunut olo. En osaa selittää, mutta kaverit kutsuu sitä kalkkiksena olemiseksi. Nyt kerrankin päätin tehdä tällaisen hauskan tempun ja katsoa miehen reaktion asiaan. Hauskaa oli!

Tähän tarvitaan vain tarroja ja mielikuvitusta

Tähän jippoon tarvitset vain tarroja ja puolet hommasta on jo tehty. Parhaimpia on sellaiset kunnon valmiit silmätarrat, mutta itse ostin myös valkoisia neliötarroja ja piirsin niihin silmät mustalla kynällä. Sillä mustalla kynällä voi taiteilla myös kulmakarvoja sekä suun erilaisia ilmeitä. Luulisin, että tarroja löytyy parhaiten Tigerista tai omani nappasin ihan lähi S-marketista. Kun tarrat on valmiina, voit aloittaa.

Siisti jääkaappisi ensin

Tämän huvin voi yhdistää hyötyyn, joten kannattaa siistiä jääkaappi samalla. Kun kaapin siivoaa ja järjestelee hyvin, näkyy lopputulos paremmin eikä varmasti mene kumppanilta ohitse. Itse pyyhin myös tasot, kun halusin ottaa kuvia tänne blogiin. (Ihankun meillä ei muuten pestäisi..) Feissasin kaikki purkit siististi kaappiin ja kääntelin tavarat sopivalla tavalla. Sen jälkeen alkoi tarrojen liimaaminen. Laitoin tarroja JOKAISEEN tuotteeseen.

Mies tuli kotiin ja pyysin jääkaapista mehua

Seisoin keittiössä muka somettamassa ja pyysin ojentamaan mehua kaapisti. Kilttinä ihmisenä tyyppi meni heti jääkaapille kyseenalaistamatta sigä faktaa, että olin kaappia lähempänä. Ensin hän pysähtyi katsomaan purkkia ja ihmetteli sen kahta pistettä. Sitten ilme kävi hämmennyksen kautta ja siirtyi virnistykseen. Tätä asiaa on naurettu vielä jälkikäteenkin monta kertaa. Aina jääkaappia jompaa kumpaa alkaa naurattamaan, kun ruoat tuijottaa tuomiten kaapista.

Bongasin tämän pilan Facebookista eikä se ole omaa luovuttaani. Ajattelin silti jakaa tämän teille kaikille toteutettavaksi. Olkaa hyvä silmätarrojen valmistajat, tilipäivä odottaa!

Seuraa myös :  INSTAGRAM

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X