operaatio äiti - Banneri

Tässä postaussarjassa esitellään kirppareita ja puhutaan kirppistelystä. Itselleni on tärkeää nostaa ylös kierrätyksen sanomaa ja kannustaa ihmisiä kierrättämään vaatteitaan ja etenkin myös niitä lastenvaatteita. Toisena esitellään lastenvaatteisiin painottuva kirppis Nella ja Nuttu, joka sijaitsee Espoossa.

Nella ja Nuttu kokeilussa

Jo vuosia sitten, kun sain esikoiseni, kokeilin Nellaa ja Nuttua ystäväni kanssa ensimmäisen kerran. Sen jälkeen olen aina välillä kyllästynyt netissä myymiseen ja napannut pöydän Nellasta ja Nutusta. Nella ja Nuttu on lastenvaatteisiin painottunut kirpputori, jonne on mukava palata myymään vaatteita.

Tilava ja selkeä kirppari

Kirpputori on ensimmäiseltä mielikuvaltaan tilava ja siisti. Hyllyt on aseteltu sopivan välimatkan päähän toisistaan, jotta väleissä mahtuu kulkemaan. Tarkemmin katseltuna hyllyissä on tavaraa laajasti vähän jokaiselle, koska myyjiä kirpparille mahtuu paljon. Nella ja Nuttu on paikka, josta löydän todella edullisesti merkkivaatteita ja muita vaatteita, joista sattuu olemaan puute. Sen aikana, kun katselen vaatteita, onnistuu mieheni löytämään aina nipun siistejä kirjoja lapsille. Myös leluja on löytynyt usein mukaan.

Nella ja nuttu lastenkirppis

Leikkialue lapsille

Kirpputorin edessä on iso leikkialue, jossa lapset voivat puuhailla kirpparilla käynnin yhteydessä. Meidän lapset odottavat aina eniten juuri tuota leikkialuetta. On helpottavaa, että ostoskellessa lapsilla on mahdollisuus ottaa taukoa leikkien lomassa. Jos mukana on pienempi lapsi, voi tämän laittaa kärryihin istumaan, joiden avulla mahtuu hyvin kulkemaan hyllyjen välissä.

Positiivinen kokemus myyjänä ja ostajana

Nellassa ja Nutussa myyminen on ollut AINA onnistunut kokemus. Olen saanut myytyä suurimman osan tavaroista helposti. Myyntipaikka on muokattavissa hyllyjen avulla juuri omannäköiseksi, joka auttaa sitä pysymään siistinä. Mielestäni kirpparilta löytyy kätevästi kaikki, jota tarvitsee vaatteiden myymiseen. Ostajana taas löydän aina jotakin ja nautin asioinnista, koska tilaa katsella on sopivasti. Samoja kokemuksia olen lukenut tuttujeni kirjoittamana.

Myyminen ja myynnin seuraaminen

Nykyaikana myyminen kirppareilla on todella helppoa. Sitä voi vain kirjata tiedot koneella lapuille ja sitten tulostaa sekä liimata laput paikoilleen. Kun joku ostaa tuotteen, tulee tieto siitä nettiin, josta voit livenä seurata myyntiäsi. Tämä on kaikista koukuttavin osa myyntiä, koska sitä palaa yhä uudestaan ja uudestaan selaamaan onko jotain taas mennyt.

Jos nurkkiin on siis kertynyt kirjoja, leluja tai iso kasa vaatteita, kannattaa varata pöytä ja pistää ne myyntiin. Kaappeihin tulee tilaa, saat helposti taskurahaa ja tavarat pääsevät uusiin rakastaviin koteihin jatkamaan elämäänsä!

Nella ja Nuttu

 

SEURAA MYÖS  :   INSTAGRAM  @operaatioaiti

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X