Tee vaalentava hiusmaski hunajasta!

Hiusten värjääminen on kivaa, mutta rasittaa hiuksia. Olen harkinnut taas sitä, että kasvatan oman värini takaisin tai vähintään siirryn pois kovista värjäysaineista. Tässä postauksessa aiheeseen liittyvä hiusmaski.

Hiusmaski hunaja

Hunaja kuulemma vaalentaa je pehmentää

Siitähän se ajatus sitten lähti, kun kuulin hunajan toimivan vaalentavana aineena. Sitä voi laittaa hiuksiin ihan sellaisenaan eikä kokeilusta lopulta ole haittaakaan, koska siihen ei sisälly riskiä. Jos vaalennus ei onnistu, on hiukset kuitenkin saaneet mahtavan pehmennyksen hunajan ansioista. Pelkkä hunaja on jo hyvä hiusmaski.

Kaneli sävyttää

Kiinnostuin aiheesta ihan hirveästi ja luin enemmänkin luonnollisista tavoista tehdä hiuksille jotakin. Löysin jostain lähteestä vinkin, että kaneli saattaisi toimia hyvänä sävytteenä hiusmaskin seassa, joten päätin ostaa sitä hunajan kaveriksi.

Tässä tulee haalentava pehmentävä hiusmaski

Jos haluat kokeilla samaa kuin minä, niin tässä tulee ohjeet. Osta kaupasta jotain hyvää luonnollista hoitoainetta, kuten Fructisin Hair Foodia, hunajaa ja luomukanelia. Sekoita kulhoon pari ruokalusikallista hoitoainetta, puolikas pullo hunajaa ja pari teelusikallista kanelia. Sekoita seos hyvin, levitä hiuksiin kuin hiusväri ja anna vaikuttaa muutaman tunnin ajan. Kuulemma kelmuttaminen saattaa lisätä haluttua vaikutusta tai myös auringossa istuminen.

Lopputulos oli hyvä

Omat hiukseni pehmenivät TODELLA paljon käsittelystä ja se keltainen ruma sävy taittui pois. Samalla juurikasvun ja värjätyn raja-alue muuttui liukuvammaksi. Voisin kokeilla tätä uudelleenkin joskus. Hiusmaski oli miellyttävä päässä, vaikka tuoksuikin voimakkaasti kanelin takia.

Otan huomenna paremman ”jälkeen” kuvan ja vaihdan sen tähän tilalle. Tämänhetkinen on otettu pimeässä eikä tulos ole NIIIN näkyvä. 

Hiusmaski

 

SEURAA MYÖS   :   INSTAGRAM  @operaatioaiti

KURKKAA HIUSMASKI VIDEOLLA :  TÄSTÄ

 

Kommentit

2 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Joo uskon, että toimii. Mä laitoin kuiviin vähänku hiusväriki!

Avatar

kannattaako levittää kuiviin vai kosteisiin hiuksiin? Toimiiko ihan jollain perus hoitoaineella myös (ei luonnollinen)?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä