operaatio äiti - Banneri

Perjantaina syntyi pieni poika suunnitellulla sektiolla. Tämä raskaus oli pitkä ja kivinen, mutta lopulta palkittiin parhaimmalla palkinnolla!Poika vauva

 

Sektiossa haasteita

Itse sektiossa oli haasteita eikä se mennyt ihan niin hyvin kuin aiemmat. En kuitenkaan traumatisoitunut ja lopullinen fiilis on hyvä. Poika pääsi syliini jo salissa, joka oli ihan uskomaton kokemus. Toipuminen käynnistyi todella hitaasti muutaman virheen takia ja takapakkeja sitten riittikin.

Poika meni valvomoon

Tuore poika pääsi vauvojen valvomoon, jossa eka vuorokausi tuettiin keuhkoja. Sitten taisteltiin verensokeria vastaan ja hoidettiin vähän sinivalossa arvoja alemmaksi. Oli vaikeaa olla erossa omasta lapsestaan eikä siellä saanut olla kerrallaan kuin yksi vanhempi, joka teki asiasta raskasta.

Kaikki hyvin; vauva vierihoidossa

Eilen sain tyypin vierihoitoon ja täällä me kyhjötellään kaksin huoneessa. Minnekään ei saa liikkua ja tukihenkilö (meidän tapauksessa isä) saa olla käytännössä vain tunnin päivässä täällä meidän seurana. Maitoa on lähtenyt hyvin tulemaan ja imetystäkin harjoitellaan kovaa vauhtia.

Hän on ihana pieni poika. Tuollainen pehmeän rauhallinen. Syntymämitat rv35+6 oli 4130g ja 51cm. 

Poika

SEURAA MYÖS INSTAGRAM @operaatioaiti

Instagramissa päivitän mahdollisimman realistisesti meidän arjesta, tunteista ja ajatuksista. Yritän ottaa kantaa aiheisiin, joista ei aina puhuta. Olen aktiivinen storyjen puolella ja nautin kauniista kuvista, joiden taustalla on tarinoita arjesta. Tervetuloa seuraamaan meidän elämää myös sinne! Yritän vastailla aktiivisesti kommentteihin myös instan puolella.

Kommentit (10)

Voi kun teillä onkin soma pieni poika ❤. Nutut ja pipa päällä ja pienet junasukkaset pieniä jalkoja lämmittämässä. Paljon Onnea ja lämpöä teille ❤

Siis niin ihana vauva 😍 käsittämättömän suloinen!!!

Onnea teille kaikille!

Tuntuu että sun raskausaika meni todella nopeaa.

Niin tuntuu 😀

Onnea koko perheelle niin suloisesta pojasta! Ihanaa, että kaikki meni kuitenkin hyvin ja pääsitte jo yhdessä kotiin. Poika pääsi todella onnelliseen ja rakastavaan kotiin. Aivan upeaa ollut seurata alkutaivaltanne, kuinka rehellisesti ja avoimesti puhut. Arvostan. Isä touhuaa mahtavasti isompien kanssa ja ehti aina myös pientä katsomaan. Upeasti hoidatte lapsukaisianne!

Kiitos, tuli todella hyvä mieli tästä kommentista!

Onnea vauvasta! Saako kysyä, mitä haasteita sektiossa oli?

Se on tosi pitkä juttu. Voin kirjoittaa niistä postauksen 🙂

Onnittelut maailman parhaimmasta lahjasta❤️

Kiitos ♡

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X