Älä hukkaa maitopisaraa – esittelyssä maidonkerääjä

Sain raskausaikana vinkin tästä tuotteesta ja nyt haluan jakaa vinkin eteenpäin. Tämä on pelastanut koko imetyksen. Postaus ei ole mainos ja postauksessa esiintyvä maidonkerääjä päätyi suosituslistalle oman kokemuksen kautta.

maidonkerääjä

Hyvä maidonkerääjä on tärkeä!

Kaikki muut vauva-arjet olen muka pärjännyt sellaisella pyöreällä maidonkerääjällä. No onhan se huomaamaton ja sinne putoilee pisaroita hiljalleen, kunnes olematon säiliö täyttyy ja kaikki maito tulvii vaatteille. Olen myös lukemattomat kerrat laittanut kerääjän reikäpuoli alaspäin ja maito on valunut suoraan syliin tai sitten ottaessa säätänyt ja läikyttänyt kaiken päälleni. Niin pieni asia, mutta samalla niin tärkeä osa imetysarkea. Tällä kierroksella pöydällä odotti Lansinoh maidonkerääjä, joka painii jo aivan eri sarjassa.

Lansinoh maidonkerääjä

Kyseinen maidonkerääjä asetetaan rinnalle ja puristetaan se käytännössä paikoilleen. On vaikea kuvailla toimintoa, mutta sen tajuaa kyllä itse toiminnan aikana. Maidonkerääjä luo alipaineen, jolloin se pysyy paikallaan ja alkaa ”imeä” maitoa ulos rinnasta. Maidonkerääjä on täysin kivuton ja vielä melko huomaamaton. Tämän voi sujauttaa paidan alle esimerkiksi ulkonakin, koska sitä ei tarvitse puristella, vaan maito tulvii säiliöön itsellään. Minä saan tuolla kerääjällä noin 30ml viidessä minuutissa talteen edelleen.

Maidonkerääjä

Käytä missä tilanteessa tahansa!

Kerääjä on todella hyvä esimerkiksi imetyksen tai pumppauksen aikana. Kun toista rintaa yritetään saada herumaan, tapahtuu sama myös toiselle. Kalliita tärkeitä pisaroitu valuu joko liivinsuojaan tai sitten paidalle. Lansinoh maidonkerääjä on äärimmäisen hyvä apu imetyksen aikana, koska se kerää talteen samalla maitoa, kun imetät toisesta. Pumppauksen suhteen maidonkerääjä taas lyhentää aikaa, jonka joudut pumppaukseen käyttämään.

Imetyksen pelastus

Voin sanoa, että en luopuisi tästä mistään hinnasta. Se on pelastanut tällä kierroksella imetyksen kokonaan. Pumpulla on alussa vaikeaa saada maitoa irti, mutta tämä vain lähti keräämään sitä hienosti sen jälkeen, kun maito nousi. Nytkin, kun vauva nuķkuu pitkän pätkän, heitän kerääjän paidan alle roikkumaan ja se täyttyy hetkessä. Jos LISÄMAITOA täytyy antaa, voi tämän avulla tehdä siitäkin hommasta niin helppoa. Ota vauva rinnalle, laita tämä toiselle rinnalle. Imetyksen jälkeen kaada kerääjän valunut maito pulloon ja syötä vauvalle. Niin helppoa eikä pumppaus vie enää niin isoa osaa päivästä!

Olisiko kiva lukea enemmän vinkkejä liittyen tällaisiin tarvikkeisiin? Tässä neljän lapsen kanssa on todennut monia juttuja toimivaksi. 

Maidonkerääjä lansinoh kokemus

 

SEURAA MYÖS INSTAGRAM @operaatioaiti

Kommentit

4 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Kiitos vinkistä! Pitääki kokeilla 🙂

Avatar

Kiitos vinkistä ja lisää saa kertoa. Esikoinen tulossa niin mielellään otan vauva arkea helpottavat vinkit vastaan.😍

Anette - Operaatio Äiti.

Kiva kuulla! 🙂

Avatar

Tämä kannattaa asettaa paikoilleen niin, että sen rintaosan ”kauluksen” kääntää nurinpäin, sitten puristaa säiliöosaa, ja sitten asettaa sen rintaan kääntämällä kaulus oikeinpäin. Alipaineen saa näin voimakkaammaksi ja kerääjä ei irtoa vahingossakaan ja maitoa tulvii entistä paremmin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä