operaatio äiti - Banneri

Haluan aina välillä suositella erilaisia retkikohteita. Suosittelen kohteita maksullisista maksuttomiin ja tällä kertaa suosituksen kohteena on Nauvo! Nauvo löytyy ”läheltä” Paraisten keskustaa ajomatkan päästä.

Nauvo

Ilmainen retkikohde autoilijalle

Nauvoon matkustaminen on käytännössä ilmaista. Toki aina voidaan vääntää kättä sisältääkö sana ilmainen bensakuluja tai ruokahuoltoa. Nauvo on siis lähellä Paraisten keskustaa, joka on taas lähellä Turkua ja osa matkasta kuljetaan lautalla. Lautta on kuitenkin ilmainen, joten sinne matkustaminen käy helposti.

Nauvo retkikohteena

Miksi Nauvo?

Miksi ei? Pandemian aikana olen suosinut paljon ulkoilmakohteita, joihin on helppoa hurauttaa koko perheen kanssa. Nauvon vierasvenesatamaan astuessa olo on kuin ulkomailla. Pieni alue sisältää putiikkeja, ravintoloita ja ihanan uimarannan. Taustalla näkyy veneitä ja kirkkaana välkehtivä vesi. Ympärillä taas kuuluu musiikki ja tuoksuu herkullinen ruoka. Nauvossa on muitakin kohteita, joita kannattaa etukäteen etsiä esimerkiksi netistä. Aiotaan joku kerta itsekin tutkia Nauvoa enemmän!

Najaden pizza

Pizzavinkki!

Jos olet pizzan ystävä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Najaden:n pizzaa. Kyseessä on vene, joka toimii ravintolana. Pizzat ovat oikeasti hyviä ja etenkin pohja on täydellinen. En syö itse kovin mielelläni pizzaa, koska usein pohja on niin huono, mutta Nauvossa syön pizzaa lähes aina.

Framnäsin uimaranta

Nauvo rantakohteena

Meidän reissut Nauvoon ovat olleet rantapainotteisia. Ranta on suhteellisen matala ja hyvä uida. Kannattaa kuitenkin seurata sinilevän tilannetta kartoista, koska netistä löytyi reaaliaikainen sinilevän seuranta kyseiselle rannalle. ( Framnäsin uimaranta ) Rannalta löytyy hyvin varjopaikkoja, jos menee taaemmaksi puiden luo ja sen lisäksi muutama kiipeilyteline. Vierasvenesatamassa on ranta, mutta kannattaa kävellä siitä vielä vähän eteenpäin toiselle rannalle.

Nauvo on vain yksi saari, johon lautalla pääsee. Nauvosta voi jatkaa helposti eteenpäin vielä esimerkiksi Korppooseen. Oletko koskaan käynyt Nauvossa?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X