operaatio äiti - Banneri

Tässä tarinassa pääkohteena toimii ikkunalasi. Tarina on täysin totta ja kyseinen lasi aiheutti sen, että jouduin soittamaan ambulanssin paikalle.

Tavallinen kotiinpaluu

Palattiin eilen mökiltä kotiin. Koti näytti pölyiseltä, mutta kaikki oli kunnossa. Tässä vaiheessa ikkunalasi nökötti paikoillaan ja kasvit olivat kasvaneet rehottaviksi puskiksi. Laittelin kotia kuntoon ja vihdoin illalla kaikki näytti olevan paikallaan. Makoiltiin urakan päälle sohvalla ja nautittiin olosta.

Ikkunalasi yllätti

Seuraavana aamuna esikoinen vietiin mummilaan ja hamsteri nimeltään Marsu palasi kotiin kesälomaltaan. Painavan terraarion kantamisen jälkeen menin laittamaan vauvan kanssa pyykkejä, lapset leikkivät iloisesti ja isi päätti lepuuttaa jalkojaan hetken sohvalla. PING ja kilinää kolinaa päälle. Juoksin olohuoneeseen todetakseni, että ikkunalasi oli mennyt säpäleiksi… suoraan mieheni päälle.

Ambulanssi paikalle

Kun ikkunalasi hajoaa, sitä sirpaletta on aivan joka paikassa. Niin sitä oli myös sohvalla, kun lasisateen uhriksi jäänyt yritti päästä nousemaan karkuun. Seurauksena käsi aukesi useammasta paikasta ja haavat valitettavasti oli syviä. Ensiaputaitoja tuli harjoiteltua jo mökillä, kun samainen ihminen kaatui ja sai rautaputken kätensä ihosta sisään. Samalla, kun hoidin haavoja, käskin loukkaantuneen soittaa huoltoyhtiöön, jotta ajatuksensiirto toimisi hyvin. Ei silti mennyt aikaakaan, kun kasvojen väri muuttui harmaaksi ja sitähän seurasi pyörtyminen.

Koirat juoksivat paniikissa pamauksesta. Vauva itki, lapset huusi ja itseäni pidempi sekä painavampi mies kaatui suoraan päälleni avohaavojen kera. Siinä sitten multitasking päälle ja ambulanssin soittoa paikalle.

Muutama tikki ja vanha ikkunalasi pois

Ambulanssi vei uhrin eli pyörtyneen isin tikattavaksi sairaalaan ja pian tuli muutama reipas mies irroittelemaan lasin palasia viedäkseen ne sekä ikkunakarmin pois. Ikkunalasi hajosi sisäpuolelta ja onneksi ulkopuolinen lasi selvisi. Hajoamisen syynä oli luultavasti joko jännite tai kuumuus. Valitettiin jo talvella, että kyseinen lasi kerää kosteutta, huurua sekä jäätä itseensä, mutta huoltoyhtiö ei asialle tehnyt mitään.

Onneksi kukaan lapsista ei ollut alla! Ehkä nämä on näitä ”kerran elämässä” ja ”salama ei iske kahta kertaa” tapauksia.

Ikkunalasi pirstoutui

 

SEURAA MYÖS INSTAGRAM @operaatioaiti

Kommentit (3)

Apua! Mä en oo ees tiennyt, että noin voi käydä!😱😱 Minkä ikäisiä ikkunat suunnilleen ovat? Meillä on okt myös vanhat ikkunat, 70-luvulta. Ollaan kysytty vuokranantajalta voisko niitä päivittää mutta ei oo päivittänyt. Kauheeta jos kans kävis noin.

Onneksi mies selvisi noinkin vähällä. Tossa ois ollu isommankin katastrofin ainekset.😥

Ohhoh, melkosta! Eipä sitä osais aatella et tommostaki voi käydä! Onneks ei käyny pahemmin!

Siis varmaan tota luokkaa. Tosi vanhat 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X