operaatio äiti - Banneri

Meillä on tavoitteena edes minimatkailla Suomessa. Halutaan poistua välillä Helsingistä ja nähdä, mitä kaikkea on muualla tarjolla. Porvoo oli vuorossa tänään.

Porvoo jouluna

Suuntana Porvoo

Kun käytiin Imatralla, saatiin samalla idea, että pitäisi käydä Porvoossa joskus. Puhuttiin kesäretkestä, mutta tänään heräsi spontaani ajatus jouluisen Porvoon näkemisestä. Porvoo on noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, joka onkin helppo matka lasten kanssa. Vauva nukkuu sopivan pituiset päiväunet ja isommatkin jakselevat hyvin.

Joulutori avoinna

Meitä kiinnosti etenkin joulutorilla pyörähtäminen, koska vieras kaupunki, joulufiilis ja vanha kaupunki houkutteli kovasti. Ulkoilu on muutenkin mukavempaa, jos on samalla jotain mielekästä tekemistä. Meillä yksi lapsista on siinä vaiheessa, että valittaa lähes aina kävelemisestä, mutta tänään hän innoissaan kipitti joka paikassa mukana. Kadut olivat kylläkin täysin jäässä, että muutaman kerran sitä meinasi lentää kukin vuorollaan nurin.

Joulu porvoo

Jäätelöä ja lelupuoti

Porvoossa me tietenkin käytiin jäätelöllä, onhan se fakta, että moni suomalainen syö jäätelöä talvellakin. Maisteltiin macarons-jäätelöä, joka oli aika hyvää. Ei kerrota kenellekään, mutta herra 10kk sai myös hieman maistaa vegejädeä. Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan jäätelöt on hyviä ja esimerkiksi heidän jäätelökalenterinsa on ihan huippu!! En syö nykyään kovinkaan usein jäätelöä, mutta näitä voin kehua! Toinen kehumisen arvoinen paikka oli pieni lelupuoti, jossa riitti ihmeteltävää.

Porvoo jäätelö

Uudestaan kesällä?

Porvoo oli ihana, mutta tosiaan hieman liian liukas. Eräs mies käveli siellä sukkasilteen, koska kadut olivat kirkkaan jään peitossa. Olisi ollut kiva seikkailla enemmän ja muuallakin, mutta vauhti oli niin hidasta, ettei tällä kertaa kauheasti ehditty. Pohdittiin, että pitää tulla kesällä katsomaan uudelleen, kun pimeäkään ei laskeudu liian aikaisin.

Suosittelen kyllä käymään Porvoossa minireissulla! Onhan se tunnelmallinen ja ihana paikka 🥰

Porvoo

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X