operaatio äiti - Banneri

Terveisiä täältä Paraisilta, ollaan mökillä taas. Meillä onkin ollut tapana viettää suurinosa kesästä mökillä. Tänä vuonna työt vaikutti kaikkeen ihan eri tavalla.

Kiitos etätöille!

Toinen meistä (minä) tekee töitä kotona eli näitä somehommia. Toinen taas tekee töitään pääosin ihan toimistolla, joten on siellä enemmän kiinni. Koska palkkaus on provisiomallinen, vaikuttaa tehty tulos paljon myös siihen, miten paljon uskaltaa lomaa ottaa. Lopulta päätettiin lähteä kesäkuun puolivälissä mökille ja hoitaa työt ”etätöinä” juhannukseen saakka. Sitten alkaa kauan odotettu loma. Omia hommiani olen vähentänyt myös kesälle.

Mökillä oleminen lasten kanssa

Mökillä olo on lapsille tärkeää

Olen huomannut, että mökki on lapsille tärkeä kokemus. Täällä ”pääsee” pois pelikoneilta (eli niitä ei ole tarjolla = ei houkutuksia) ja kaupungin hälinästä. On ötököitä, erilaisia leikkejä ja rauhoittumista luonnon ääressä. Lapsista tulee paljon iloisempia ja mielestäni leikkitaidot tulevat täällä esille ihan erilaisella tavalla.

Kaikki on helpompaa

Omasta mielestäni kaikki on täällä helpompaa, vaikka puitteet on erilaiset kuin kaupungissa. Ruokaa voi grillata terassilla lasten juoksennellessa ympärillä, uimaan pääsee milloin haluaa ja lasten itsenäisyys täällä jaksaa hämmästyttää. Täällä jokainen kirmaa yksin tontin toiselle laidalle ulkovessaan, kun kotona tarvitsee välillä seuraneitiä parin metrin päähän. Lasten vahtiminen ja niiden kanssa oleminen yksin toisen työpäivien ajan on täällä ihan luksusta… ainakin niin kauan, kun ei sada päivästä toiseen 😂

Mökillä parainen

 

En kyllä tiedä, miten jaksaisin kaupungissa, jos en pääsisi hengähtämään välissä tänne luonnon helmaan. Ollaan nähty tällä reissulla jo paljon eläimiäkin; metsäkauris, kotka, kurki sekä MÄYRÄ! Mäyrä on kyllä hauska näky, kun se juoksee tuhatta ja sataa. Tykkäättekö te mökkeilystä?

 

SEURAA MYÖS @operaatioaiti

Kommentit (4)

Ootteko koskaan harkinnut maalle muuttoa? Eihän se toki oo sama kuin mökkeily. Mökki järven tai meren rannalla ois ihana! Nauttikaa😍

Tavallaan! Mutta ehkä siihen turtuu, jos on koko ajan 🙂

Oi 😍😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X