operaatio äiti - Banneri

Tämä on rento kuvapohjainen postaus. Millaisiin vaatteisiin meidän 1-vuotias poika pukeutuu? Tässä tulee kesän asuja:

Asuja

1-vuotiaan vaatteet

Suosin paljon haalareita, henkseleitä ja helppoja kenkiä. Alkuun käytin kenkinä esimerkiksi kevyitä Nikejä, kun ei kävellyt, mutta nyt vähän varatessa jo taipuisia Kickersejä, helppoja tossuja sekä paljasjalkakenkiä. Henkselivaatteissa on etunsa, koska ne näyttävät kivoilta, mutta myös pitävät vaatteet hyvin päällä.

1-vuotiaan asuja

Paljon kirpputoreilta

Ostan tosi paljon kirpputoreilta. On kivaa, ettei kaikki ole heti saatavilla, vaan voi odottaa sen oikean jutun tulevan myös ajallaan vastaan. Löytöjen tekeminen on myös kivaa ja sitä voisi kutsua arjen piristykseksi.

Ei rajoitteita

Pukemisen suhteen ei ole mitään rajoitteita. Ruusut ei ole ainoastaan tyttöjen tai traktorit poikien juttu. Vanha sama aihe, mutta ei tosiaan määritä mikään kuosi sitä, kuka vaatteita käyttää. Aika usein vaihtelee, mikä itseäni esimerkiksi kiinnostaa ja paljon kirpparin tarjonta määrittää myös ostoksia. Isompien kanssa vaikuttaa jo paljon heidän oma mielipiteensä.

Pienen pojan asuja

Ehdoton lempimerkki

Ehdoton lempimerkki on Metsola, koska heiltä saa kaiken, mitä tarvitsee. Kuosit on kivoja ja meillä vaatteet kestää tosi hyvin! Lindex ja Newbie on myös mieleen, ne on sellaisia ikisuosikkeja. Näiden rinnalle on tullut Lil Atelier, Name It, Mainio ja moni muu. Mikä on sun lempparimerkki?

Uv asuja taaperolla

UV-asut taaperolla

Kuten voi huomata, meillä on useampi UV-asu. Niitä on helppo käyttää kovalla helteellä, joten siksi näitä on myös ”vaihtovaatteena”. Lapsen on paljon viileämpi tuollaisessa UV-haalarissa, vaikka ihan vain omassa pihassa!

Kesä asuja vauva

Vain kerran päällä?

Ei käytetä vaatetta vain kerran, vaan monesti. Laitoin tähän postaukseen mahdollisimman erilaisia settejä. Tämä lapsi sotkee tosi paljon ja tuntuu luonnolliselta vaihtaa puhtaat päälle. Auttaa myös pyykkihuollossa, kun tahrat käsittelee tuoreina. Meille ei mökillä ole pesukonetta, joten vaatteita tarvitsee olla noin 10 päivälle ennen pesukoneen luokse pääsyä.

 

Tässä olikin vino pino kesän asuja!

Mikä asu oli sun mieleen? Saitko postauksesta inspiraatiota? Ainakin sitä oli hauska tehdä herran päiväunien aikana 🙃

 

SEURAA MYÖS INSTASSA @operaatioaiti

 

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X