operaatio äiti - Banneri

Kirjoitan pitkästä aikaa reseptin ylös. Tämä resepti syntyi mökin keittiössä, kun olin unohtanut ostaa kerman, peston ja sitruunankin eikä kalalle ollut mitään päällystettä. Fetainen kuorrute kalalle on oikeasti ihan taivaallisen hyvää!

Fetainen kuorrute kalalle

Fetainen kuorrute kalalle

Oliiviöljyä

3-5 valkosipulinkynttä

Kourallinen cashewpähkinöitä

1/2 ruukkua basilikaa

100-150g fetaa

Mustapippuria

Suolaa *jos käyttää

Näin valmistat

Valmistaminen on tosi helppoa. Kaikki ainekset laitetaan kulhoon ja sitten painellaan esimerkiksi survimella mössöksi. Puinen survin on ollut hyvä tähän hommaan, koska kuorrute saa jäädä karkeaksi. Se on tässä ikäänkuin ideana!

Kala käsitellään pohjalta haluamallaan tavalla. Usein hieron pintaan suolaa ja pippuria, jonka jälkeen levitän kuorrutteen päälle. Sitten kala grilliin/uuniin ja seurailee kypsennyksen aikana, ettei kuorrute pääse palamaan.

Fetainen kuorrute

Maku?

Maku on hyvä, omasta mielestäni ainakin 😂 Se ei ole ehkä niin fetainen kuin voisi ajatella, koska muut ainesosat tasapainottavat toisiaan. Tästä on tykännyt kyllä useampi meidän perheessä. Tytöt syövät kalansa ilman kuorrutetta aina, mutta muuten on uponnut hyvin syöjiin. Suosittelen testaamaan!

SEURAA MYÖS INSTAGRAM @operaatioaiti

 

Fetainen kuorrute

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X