operaatio äiti - Banneri

Onko teidän perheessä pieniä Halloween-faneja? Kaipaatteko ulkoilmatekemistä? Oletko koskaan kuullut, mikä on syksyllä avautuva kurpitsapuisto?

Kurpitsapuisto

Kurpitsapuisto Salon lähellä

Syksyllä avataan Salon lähelle kurpitsapuisto, jossa käytännössä on siis valtavasti kurpitsoja! Paikka on mielestäni aika sympaattinen erilaisine kurpitsanaamoineen ja lapsista taas todella mielenkiintoinen. Kurpitsoista on tehty paljon erilaisia asetelmia ja illalla niihin sytytetään vielä kynttilät! Puisto on avoinna 10.-23.10. eli vielä ehtii käydä!

Retkeily lasten kanssa voi olla yksinkertaista

Olen sitä mieltä, ettei kaikkea puuhaa kannata lasten kanssa suunnitella liian tarkkaan. Pakkaa kamat valmiiksi ja lähtee vain retkelle. Meillä ei ollut mitään aikataulua eikä etukäteen rakennettua suunnitelmaa tuolle päivälle, koska rentous ratkaisee meidän lasten kanssa. Pyörittiin kurpitsapuistossa, lapset ottivat kuvia ja kiivettiin jonnekin kirkollekin asti ihailemaan syksyä. Reitti sinne oli teemaan sopiva, koska silta oli täynnä kurpitsoja sekin.

Kurpitsapuisto lasten kanssa

Illalla kova tungos

Suosittelen vierailua ennen pimeää, koska porukkaa oli tosi paljon vähemmän. Hämärän laskeutuessa ihmisiä tuli lisää ja lisää. Meidän taaperolla oli hankaluuksia lopussa pärjätä ihmisrysässä, joten kyllä oma kokemus päivältä oli parempi. Tietenkin puisto oli ihan mieletön, kun kynttilät loistivat kurpitsoissa! Klo 17 alkaen kurpitsapuiston alueella on pysäköinninohjaus, jotta liikenne olisi sujuvaa ja paikat löytyisivät helpommin.

Kurpitsapuisto pimeällä

Parasta reissussa oli?

Vastaan suurpiirteisesti; kaikki! Oli kivaa olla syksyisissä tunnelmissa, maistaa kurpitsasta valmistettuja herkkuja ja etsiä erilaisia naamoja niiltä kurpitsoilta. Leivokset ja kurpitsapizza olivat kyllä maistamisen arvoisia! Ostettiin kotiin yksi kurpitsa mukaan, joka pitää kuulemma kaivertaa pupuksi!

Kurpitsa salo pelto

• avoinna 10.-23.10.

• klo 17-> alueella liikenteenohjaus

• Halikon Prismalta lähtee ilmainen kurpitsabussi

• voit maksaa kortilla

• bajamajat löytyy!

Kurpitsapuisto

 

SEURAA MYÖS INSTAGRAM @operaatioaiti

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X