operaatio äiti - Banneri

Olen toiminut kevään ajan brändilähettiläänä Metsolalle. Metsola on jo vuosia ollut oma suosikkini, koska heidän vaatteensa valmistetaan lähellä, ovat laadukkaita ja kuosit miellyttävät omaa makuani. Tässä pieni esittely kauden vaatteista.

Metsola ss23

*vaatteet saatu

Mansikoita ja ananaksia, ribbiä ja puuvillaa

Kesällä kaikki hedelmät aina inspiroivat kovin pukeutumisessa. Ostin viime viikolla kirpparilta itsellenikin mansikkapaidan, koska siitä tuli hyvä fiilis. Nyt voidaan olla mansikoita koko perhe. Olen kyllä sitä mieltä, että usein yksinkertainen on kaunista ja siksi tykästyinkin mekkoon, joka näissä seuraavissa kuvissa on nuoremman neidin päällä.

Metsola mekko mansikka

*mekko saatu

*mekko saatu

*mekko saatu

Ribbivaatteet pysyy muodossaan ja on silti pehmeitä

Ribbivaatteet ovat tähän mennessä olleet omia suosikkejani. Niitä ei tarvitse olla silittämässä (jota en kauheasti harrasta) ja ne pysyvät silti aina muodossaan. Metsolan ribit pysyvät pesuista huolimatta hyvässä kunnossa ja olen ollut jo monta vuotta tyytyväinen niiden laatuun. Nuorimmalla on yhdet housut, jotka ovat olleet häntä ennen jo kahdella käytössä. Ribeistä meille tuli kaunis ananas-kuosinen mekko, jossa on frillayksityiskohdat.

Metsola ananas ribbi mekko

*mekko saatu

*mekot saatu

*mekko saatu

Kuosit sopii kaikille

Kuosit sopii ihanasti kaikille. On kivaa, kun voi pukea kokoa perheen lapset samoihin kuoseihin. Metsolalla on usein paljon eläinkuoseja, joista meidän lapset ovatkin valinneet kukin suosikkinsa. Varmaan pisin kestosuosikki on Metsolan pupukuosi!

Metsolan kesävaatteet

*asu saatu

*paita saatu

 

Ranskassa käytiin muutamissa vaatekaupoissa ja nämä vaatteet herättivät paljon kiinnostusta. Ranskassa rakastetaan suomalaista designia ja he olivat tälläkin kertaa ihan myytyjä. Kannattaa kurkata vielä verkkokauppaan, koska mallisto on siellä saatavilla. Verkkokauppaan pääset tästä !

*mekko saatu

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X