sormustin - Banneri

Suosin lahjapaketoinnissa kestopaketointia eli paketteja, joita lahjan saaja voi käyttää myöhemmin uudelleen. En oikein ymmärrä lahjapapereita – sitä ostetaan, siihen kääritään ja se useimmiten heitetään pois. Niistä saa toki kauniita paketteja, mutta se roskan määrä tuntuu haaskaukselta. Mieluummin pakkaan laatikoihin tai kasseihin. Jos käytän käärepaperia, olen sen yleensä ottanut talteen saamastani lahjapaketista ja yritän paketoida siten, että paperin ja koristehärpäkkeet voi käyttää uudelleen.

Saaduista lahjoista talteen otetut paperit päätin tänä vuonna liimata pariin sytytyspalapurnukkaan. Sytytyspalatkin olivat pusseissa, joten mitään epämiellyttäviä hajuja tai tahroja ei pakettien sisäpuolella ollut. Liimaa pintaan, paperia päälle ja ylimääräiset paperit leikataan pois. Helppoa!

Anni

Kommentit (2)

Oon niin samaa mieltä tästä! Minusta paketoiminen on kivointa koko lahjatouhussa, mutta roskat ei. Käytän samoja taktiikoita kuin sinä 🙂 Harmittaa vietävästi, kun mummot paketoituttaa kaiken roinan jo kaupassa, siellä kun on vain kierrätykseen kelpaamatonta lahjapaperia. Niin ohkasta, että repeilee avatessa ja niin värikyllästettyä ettei saa laittaa keräyspaperiinkaan.

Meillä on siirrytty kestolahjapussukoihin. Ompelin niitä viime jouluna vanhoista jouluisista liinoista ja verhoista ynnä muista kivoista joulun värisistä kankaista. 🙂 Kyllä väheni merkittävästi tässä huushollissa jouluroskan määrä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X