sormustin - Banneri

Kaava saatu Hattarankeveiltä

Ompeluharrastukseni on muuttunut vuosien saatossa kaavojen suhteen. Ennen kun etsin kaavaa, otin esiin käsityölehtipinon ja aloin etsiä. Edelleenkin löydän kivoja kaavoja lehdistä, mutta yhä enenevissä määrin on mielessäni visio ja etsin yksittäisen visiota vastaavan kaavan netistä. Etsin söpön frillapaidan kaavaa Eelle. Sellainen tulikin vastaan instagramista ihanalta Hattarankeveitä-tililtä. Ja miten kiva olikaan kuulla, että Hattarankeveitä myy kauniiden vaatteidensa kaavoja verkkokaupassa. Jos nukkeleikit on teillä vielä in, niin tämä verkkokauppa kannattaa ehdottomasti tsekata, sillä sieltä löytyy samistelukaavat niin lapselle kuin nukellekin.

Koodilla sormustin10 saat Hattarankeveitä-verkkokaupan kaavoista 10% alennuksen. Koodi on voimassa tämän viikon eli 19.9.2021 asti.

Vanilja Hattarankeveitä paita

 

Pitkään ostin kaavoja ulkomaisista nettikaupoista, mutta koko ajan enenevissä määrin löytyy kaavoja suomeksikin. Hattarankeveillä lasten kaavoja tulee koko ajan lisää verkkokauppaan. Baby Born -kokoiselle nukelle kaavoja löytyy vielä enemmän, sillä nuken kaavoista kaavakauppa saikin alkunsa. Nukelle löytyy yli kymmenen erilaista kaavaa aina asusteista erilaisiin mekkoihin. Näitä nuken kaavoja olisin ollut vailla viitisen vuotta sitten, kun tuntui, että trendikkäitä nukenvaatekaavoja ei löytynyt millään… Nyt ei enää nukkeleikit meillä ole in, joten ihailen vain nättejä nuken kaavoja ja iloitsen siitä, että lastenkin kaavoja löytyy ja niissä on laaja kokohaarukka.

Vanilja Hattarankeveitä paita

Tällä paidalla Ee menee ensi viikon luokkakuvaukseen. Onkin kivan erityinen paita, jollaista ei tule muilla vastaan!

Koodilla sormustin10 saat Hattarankeveitä-verkkokaupan kaavoista 10% alennuksen. Koodi on voimassa tämän viikon eli 19.9.2021 asti.

 

Anni

instagram | facebook

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X