sormustin - Banneri

Kalenteri on arjenhallinan apuväline numero yksi. Kalenteri on ykkönen niin töissä kuin kotona. Kalenterin ansiosta koko homma pysyy kasassa. Lasten kasvaessa perhekalenteri on yhä tärkeämpi. Yhteinen kalenteri hahmottaa, missä mennään, mutta myös muistuttaa, kenellä on tanssiesitys, kenellä jalisturnaus ja kaverin synttärit. On helppoa, kun samassa kalenterissa näkyy koko perheen menot, niin kaikki tietää, missä mennään. Koska perhekalenteri on niin tärkeä osa minun sekä ystäväni Kukan arkea, halusimme tehdä meidän näköisen perhekalenterin. Siinä on otettu huomioon perheen useat jäsenet, mutta myös rakkaus käsitöihin, sillä tämä kalenteri on kirjottava.

Voit ostaa kirjottavan perhekalenterin Kässä Kirpun verkkokaupasta

valmiiksi tulostettuna (13€) tai

tulostettavana versiona (9€).

perhekalenteri

 

kirjottava perhekalenteri

Kirjottava perhekalenteri tarjoaa tekemistä

Jos kalenterin ostaa tulostettavana versiona, voit tulostaa koko kalenterin yksipuoleisina liuskoina. Tällöin pääset vaikka heti kirjomaan kunkin kuukauden kirjontakuvat. Jos ostat kalenterin tulostettuna versiona tai tulostat sen itse kaksipuoleisena, pääset kirjomaan aina kuukauden päätyttyä, sillä kuukauden toisella puolella on kirjottava kuva. Jos tulostat kalenterin itse, suosittelen tulostamaan sen vahvemmalle paperille, niin se kestää kirjomisen paremmin.  Tästä kalenterista ei jää siis vuoden jälkeen yhtään jätettä, vaan jokainen kuukausi tulee hyötykäyttöön askarteluissa. Zero waste!

kirjottava perhekalenteri

Kirjontakuvat kehittävät hienomotoriikkaa ja luovuutta

Kirjontakuvat ovat sekä minun että Kukan käsialaa. Osa kirjontakuvista menee ääriviivoja kirjoen, osassa taas voit suunnitella vaikkapa kuviot nallen villapaitaan. Voit halutessasi lisätä myös helmiä kirjontoihin.

kirjottava perhekalenteri

Voit ostaa kirjottavan perhekalenterin Kässä Kirpun verkkokaupasta

valmiiksi tulostettuna (13€) tai

tulostettavana versiona (9€).

 

Jos ostat kirjontakalenterin, merkkaathan somessa kirjonnat #kirjontakalenteri -tunnisteella, niin löydämme ihanat kirjonnat!

 

Anni

facebook | instagram

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X