sormustin - Banneri

Vuoden alussa toimintansa aloitti uusi yritys Olelee, joka julkaisee joka kuukausi vaihtuvan OleleeBoxin. Käsityölaatikko sisältää materiaalit ja kuvalliset ohjeet kuukausittain vaihtuvaan käsityötekniikkaan. Tammikuun boksista paljastui upea poronsarvimakramee, helmikuun laatikosta koru- ja asustetarvikkeita. Maaliskuun boksista löytyi saippua-tarvikkeita itse tehtyyn kylpyhetkeen!

Koodilla sormustin10 saat olelee.fi -verkkokaupan hinnoista 10% alennuksen.

saippua pesukinnas itse tehty

Lue lisää: Ihana poronsarvi-makramee! OleleeBox kutsuu kokeilemaan käsityötekniikkoja. Katso alekoodi!

Saippuaa kukilla

Olen joskus tehnyt saippuaa ihan nollasta eli lipeästä ja mitä nyt muuta siihen tulikaan. Saippuan teko oli hauskaa, mutta saippuasta tuli niin voimakasta, että herkkäihoisena en voinut sitä käsipesuun käyttää (keittiösaippuana se onneksi meni). Olen haaveillut itse tehdystä saippuasta, meillä kun käsipesuun käytetään palasaippuaa, mutta en ole vain saanut aikaiseksi hankkia tarvikkeita. Myös investointi on tuntunut isolta, kun saippuamassa maksaa ja kaikki hilpakkeet, värit, tuoksut, muotit ja hituset maksaa erikseen. Olikin huippua saada täsmäannos saippua-tarvikkeita! OleleeBoxista löytyi saippuamassaa neljään saippuaan, väriä, kahdenlaisia kukkia ja neliskanttinen muotti. Lisäksi laatikossa oli virkkuukoukku ja pellavalankaa pesukintaaseen.

saippua pesukinnas itse tehty

 Saippua-hommat luonnistuu myös lapsen kanssa

Saippuaa oli kiva tehdä yhdessä kahdeksanvuotiaan kanssa. Työvaiheet oli yksinkertaiset ja selkeät. Ee selvästi nautti kukkahitusten asettelusta ja siitä, että näki, miten saippua valmistuu. Kun tein saippuaa nollasta, pelotti kaikki lipeät sun muut. Valmis saippuamassa tuntui lapsen kanssa turvallisemmalta. Saippuat myös jähmettyivät nopeasti ja eka saatiin heti käyttöön! Etenkin lapsesta tuntuu maagiselta pestä kädet itse tehdyllä saippualla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anni Ignatius – käsityöt (@sormustin) jakama julkaisu

Helmikuun boksista paljastui tarvikkeita korviksiin ja ponnareihin. Näitäkin teimme lapsen kanssa ja kahdeksanvuotias hiffasi makrameesolmut. Vielä osa napeista odottaa korvisaskarteluja.

makramee ponnari korvakorut

 

Koodilla sormustin10 saat olelee.fi -verkkokaupan hinnoista 10% alennuksen.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X