sormustin - Banneri

Syksyn synketessä saan itse iloa ihanan pehmoisista asusteista. Itse tehdyt lapaset, huivit, pipot ja pannat tuovat lämmön lisäksi iloa kirpeässä syysilmassa. Tein tämän pannan jo vuosi sitten, mutta kuvat olivat unohtuneet pöytälaatikkoon. Nyt olikin korkea aika kaivaa palmikkopanta-ohje esiin ja julkaista se teidänkin iloksi. Näyttävä panta syntyy helposti isoista palmikoista pörröisellä langalla

palmikkopanta neulottu

Lankana tässä pannassa on Concept by Katian Alpaca Silver -lanka. Langassa on 73% alpakkaa ja 20% polyamidia ja 7% polyesteriä. Lanka on ihanan pehmeä ja ilmava. Langan sisältä kimaltelee hopeista kimallusta. Pörröisen ja kimaltavan yhdistelmä on kerrassaan suloinen!

 

Näin valmistuu palmikkopanta

Tarvitset

Concept by Katia – Alpaca Silver -lankaa yksi kerä eli 25g

Sukkapuikot tai pyöröpuikot nro 5-7 tai käsialan mukaan

Palmikkopuikko

Parsinneula

 

ohje palmikkopanta

Luo Alpaca Silver -langalla 48 silmukkaa sukkapuikoille tai pyöröpuikolle. Panta neulotaan suljettuna neuleena. Neulo ensimmäisillä 24 silmukalla ohjekaavion mukaan ja lopuilla 24 silmukalla oikein. Neulo kunnes palmikkopanta yltää napakasti pään ympäri. Päättele panta ja ompele parsinneulalla pannan päät yhteen.

panta neulottu

Kaipaatko lisävinkkejä syksyn asusteisiin? Katso kaava ja ohje ommeltavaan rusettipantaan täältä sekä megahelppoon solmupantaan täältä.

 

Ota sormustin seurantaan myös facebookissa ja instagramissa!

 

Pysykää lämpiminä!

Anni

Kommentit (3)

Hei,
En saanut pantaa onnistumaan ohjeilla, tämä ei vissiin kuulu kuitenkaan tehdä suljettuna neuleena, vai enkö vaan ymmärrä ohjetta?

Moikka! No voi.. suljetulla neuleella siis tehdään pitkä putki, jonka päät ommellaan yhteen. Eli tehtävät palmikot valmistuvat vaakatasoon. Auttaako tämä yhtään?

No nyt ymmärsin, siis ensin tuubi😊 kiitos! Tämä on nätti malli.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X