sormustin - Banneri

Keväällä on monenlaisia kortteja tehtävänä – on äitienpäivää, valmistujaisia, lakkiaisia ja toki useat haluavat muistaa myös päiväkodin ja koulun aikuisia pienellä kortilla. Suunnittelin kukkaisan tulostettavan pohjan, johon voi tehdä personoidun sanapiilo-tehtävän kullekin kortin saajalle helposti.

täytettävä sanapiilo

Tulosta ja täytä sanapiilo

Tulostettavassa sanapiilopohjassa on kaksi pohjaa valmiina ja mitäpä muutakaan kuin koristeena kukkia, kun on ihana kevät! Ensin varsinkin lasten kanssa kannattaa suunnitella ensin, millaisia sanoja haluaa sanapiilosta löytyvän. Samalla voi bongailla, löytyisikö samoja kirjaimia, jotta saadaan risteäviä sanoja. Ensin sanat kannattaa hahmotella ruudukkoon lyijykynällä. Kun halutut sanat löytyvät sanapiilosta, voi tyhjät ruudut täyttää erilaisilla kirjaimilla. Tässä toki kannattaa varmistaa, ettei tule kirjottaneeksi vahingossa hassuja epäsanoja tai rivouksia…

tulostettava ja täytettävä sanapiilo

Tulosta sanapiilopohja pdf-muodossa

TÄSTÄ

Valmis ystävänpäiväaiheinen sanapiilo löytyy tulostettavana täältä. Kannattaa toki myös tsekata muut suunnittelemani tulostettavat jutut täältä!

 

Mukavia korttihetkiä!

 

Anni

facebook | instagram

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X