sormustin - Banneri

Kävin kesäkuussa värianalyysissa, joka oli todella avartava kokemus – voit lukea värianalyysistani täältä. Värianalyysin takana on halu oppia käyttämään värejä, ja juuri niitä värejä, jotka pukevat minua kauneimmin. Lähdin kangaskaupoille sävykarttani kanssa, mutta omien värien löytyminen ei ollutkaan niin helppoa. Moni väri oli lämpimämpi kuin mitä oman sävykarttani värit olivat tai materiaali ei ollut mieleinen. Värianalyysi siis selkiyttää omaa vaatekaappia, mutta se myös hankaloittaa hieman. Kivojen kankaiden eteen pitää nähdä hieman enemmän vaivaa. Tai sitten ne kankaat vain tulevat nenän eteen.

värianalyysi toi oikeat värit paitaan

Nuppu Print Companylla oli tänä kesänä ihana kesäkiertue. He kiersivät Suomea ylisöpön pakettiautonsa kera ja myivät tuotteitaan pakusta käsin. Havahduin Nupun kiertueeseen juuri oikealla hetkellä, selasin kangaskokoelmaa ja sieltä iski silmiini Tulppaanipolku. Tilasin kankaan etukäteen, jotta ei tarvitsisi jonottaa sitten autolla, vaikka tiesin, että sävyt voivat vääristyä tietokoneen näytöllä. Mutta riski kannatti! Tulppaanipolku-kangas oli juuri täydellisesti omaan kesän sävykarttaan sopiva! Niin kankaan päävärit kuin sivuroolissa olevat värit osuivat suoraan sävykarttaan. Vau!

sävykartta värianalyysi

Tein kankaasta simppelin pitkähihaisen alavaralla. Kukat leviävät vasemmasta kädestäni etu- ja takakappaleelle muuttuen kokonaan siniseksi oikeaan hihaan yltäessä. Paita on aivan ihana ja kutsunkin sitä voimapaidakseni. Värit ovat upeat ja loistava alku värikkäämmän vaatekaapin luomisessa. Kukat tuntuvat tuovan energiaa ja iloa kovasti. Perheen ensireaktiot olivat kyllä ikimuistoiset tämän paidan pukiessani. 7-vuotias Ee huokasi onnellisesti, kun piti paitaa niin kauniina. Mieheni taas purskahti nauruun. Kun hieman loukkaannuin hänen reaktiostaan, hän selitti: hän on nähnyt minut yli kymmenen vuotta mustaan pukeutuneena ja kontrasti siihen on tässä paidassa hyvin iso. Muutokseen kestää tottua, ymmärrän toki tämänkin hyvin. Itse olen kuitenkin tähän muutokseen oikein tyytyväinen, tästä on hyvä jatkaa! Värianalyysi antoi sopivat suuntaviitat väritaipaleelle.

uusi kukkapaita

Seuraa sormustin-käsityömatkaa myös facebookissa ja instagramissa!

 

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X