sormustin - Banneri

Viime joulut olen seurannut, miten monet perheet joutuvat miettimään vaihtoehtoja perinteiselle metsästä haetulle joulukuuselle. Yhdessä taloudessa vaivaa allergia, toisessa tilanpuute. Kolmannessa kuuset kaataa kissa ja neljännessä ei jakseta kuusesta aiheutuvaa sotkua. Kun mietin ideoita jouluisiin käsityöohjeisiin, halusin ehdottomasti tehdä jonkinlaisen ”kuusen korvikkeen”. Syntyi ontelokuteesta virkattu kuusi, jonka voi ripustaa seinälle.

virkattu kuusi

Ohjetta voi soveltaa ja kuusesta tehdä pienemmän tai isomman. Kuusen oksiin voi kiinnittää pienin metallikoukuin tai siiman avulla ne tutut, vanhat joulukoristeet. Jouluvalotkin siihen saa työntämällä kuusen takaa ledivalot kuusen oikealle puolelle. Tekemäni ohje tähän virkattuun kuuseen löytyy TÄÄLTÄ Kotilieden nettisivuilta!

Millainen kuusi sinulla on tänä jouluna? Haetko kuusen metsästä itse vai ostatko torilta? Vai löytyykö kodistasi joku vaihtoehto-kuusi?

Oikein suloista joulukuun toista viikkoa!

Anni

Kommentit (2)

Mahtavan näköinen. Täytyy testata. ☺️
Nyt kaipailisin vinkkiä ompeluun, tein ompelemaani mekkoon vahingossa myös pääntiehen saumanvaran. Nyt kaula-aukko on liian pieni. Kuinka korjaan asian?

Kiitos!

Mainitsemassasi pääntieongelmassa ei ole varmaan muuta vaihtoehtoa kuin leikata pääntie suuremmaksi ja tehdä se kokonaan uusiksi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X