1-vuotiaan pojan yh-äiti Emma, 22, Kotka

Teksti Toimitus
Äidin oma päivä -finalisti

”Olen 22-vuotias, pienen 1-vuotiaan pojan yh-äiti. Kävin läpi rankan eron ja oikeastaan olen siinä tilanteessa edelleen, koska erosta on vasta noin puoli vuotta.  Arki on pakko jaksaa aika yksin. Samaan aikaan koitan jaksaa kouluttautua lähihoitajaksi. Ja koska eletään tuilla, niin ei ole pitkään aikaan ollut mahdollista tehdä itselleen mitää kivaa. Ulos pääsemisetkin ovat harvassa, jotta saisi tuulettua. Olen haaveillut kampaajalle pääsystä, mutta sellaiseen ei ole varaa. En myöskään uskalla itse lähtä hiuksille tekemään mitään, koska viimeksi värjäyksen takia ne paloivat ja alkoivat katkeilla. Nyt hiukset näyttävät aivan kynityiltä.

Raskauden ja eron myötä tulleen masennuksen takia on tullut ylipainoa, kun  vauhdissa syö mitä sattuu. Ylipainon takia en osaa enää oikein edes löytää uusia vaatteita, jos niitä voisi ostaa.

Äitinä olen onnellinen, koska minulla on pieni, ihana ja terve poika seurana, mutta naisena olen onneton, yksinäinen ja hyvin epävarma itsestäni. Enkä todellakaan tunne oloani kauniiksi.”

Palaa tästä takaisin äänestykseen!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä