Yhden lapsen äiti Mirka, 29, Mikkeli

Teksti Toimitus
Äidin oma päivä -finalisti

”Olen tänä vuonna 30 vuotta täyttävä, juuri yrittäjäksi ryhtynyt ”nuori” nainen. Minulla on 2-vuotias uhmaikäinen poika ja avomies sekä kaksi amerikanstaffordsihrenterrieriä. Laajensimme juuri taloamme vuoden verran pääsääntöisesti itse, ja tämän ohella yritimme pyörittää arkea ja kasvattaa pientä poikaamme, joka heräsi yössä keskimäärin 8-12 kertaa.

Jo raskaana ollessani alkoi alamäki elämässäni, kun minut irtisanottiin vakityöstäni. Joulukuussa 2017 halusin itseni herraksi. Päätin ryhtyä yrittäjäksi tämän kaiken kaaoksen keskellä ja nyt olen tilanteessa, jossa ylihuomenna pitäisi aloittaa toiminta ja tili on tyhjä.

Poikani ei nuku vieläkään juuri kokonaisia öitä, mutta olen päättänyt, että elämässä ei saavuta mitään, ellei yritä. Leikkasin viikonloppuna juuri itse hiukseni, jotta saisin hieman itsetuntoani kohotettua. Minulle olisi tärkeää näyttää hyvältä, mutta uusi firmani on syönyt kaikki rahani, eikä minulla ole varaa kampaajaan. Näytänkin mielestäni variksenpelättimeltä.

Uusi yritykseni on 99-prosenttisesti myyntiedustusta ja juontohommia eli olen koko ajan ihmisten edessä esiintymässä. Olisikin mahtavaa näyttää silloin älyttömän hyvältä! Koen, että olen ansainnut oman päivän kaiken hässäkän jälkeen. Koska minulla alkaa täysin uusi luku elämässäni, tulisi tämä muodonmuutos kuin tilauksesta. <3″

Palaa tästä takaisin äänestykseen!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä