Neljän lapsen äiti Miia, Helsinki

Teksti Toimitus

Olen neljän lapsen kotiäiti Helsingistä. Perheeseemme kuuluu lisäksi mieheni Toni, melkein 7-vuotias Naomi, 5-vuotias Benjamin, 3-vuotias Ester ja 6-kuukautinen Samuel.

Tällä hetkellä vietellään kesälomaa lasten kanssa pääasiassa puistossa leikkien ja ruokaillen. Mieheni on kokopäivätöissä mainostoimistossa. Syksyllä alkaa erilainen arki, kun esikoinen menee kouluun ja kaksi toisiksi vanhinta kerhoon neljänä aamuna viikossa.

Kolmivuotiaallamme todettiin lastenreuma melkein kaksi vuotta sitten. Se vei voimavarojamme varsinkin aluksi niin henkisesti kuin fyysisestikin, kun oli käytävä hoidoissa ja lääkäreillä. Tällä hetkellä niveltulehduksia ei ole aktiivisina, ja olemme siitä kiitollisia.

Täällä Helsingissä lähipiiristämme asuvat mieheni vanhemmat sekä muutama siskoni, muut asuvat muualla. Tukiverkostoa ei siis ole paljonkaan, ja välillä on hankalaa löytää hoitajaa kaikille neljälle lapselle, jotta pääsisimme yhdessä ulos mieheni kanssa. Omaa aikaa minulla ei ole paljoa, joten tämä äidin oma hemmottelupäivä tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

Palaa takaisin äänestykseen

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä