Uusperheen äiti Eveliina, 27, Salo

Teksti Toimitus
Äidin oma päivä -finalisti

Äidin oma päivä -finalisti”Meillä on perheessä pian 9 kuukautta täyttävä poika sekä miehen 7-vuotias ihana tyttö, joka käy meillä säännöllisesti. Pikkuisemme vauva-aika on muutaman kuukauden kuluttua päättymässä, ja on kyllä ollut samaan aikaan ihanaa ja kamalaa! Haasteina meillä oli ensimmäisinä kuukausina koliikkioireet, ja poikamme on ollut aina myös pätkänukkuja ja todella herkkä muutoksille. Kuitenkin hän on maailman paras tyyppi!

Olen äitiysloman ajan lähes jokaisen pojan päiväunen käyttänyt kauppatieteiden maisteriopintoihin, ja olen edennyt niissä mallikkaasti. Vielä yksi vuosi ja valmistun! Jatkan edelleen ”lomailua” ja olen pois vaatekaupan myyjän työstäni vielä vajaan vuoden.

Ansaitsisin Äidin oman päivän, sillä en ole juurikaan viettänyt omaa aikaa vauvavuoden aikana tyyliin ja muotiin liittyvissä asioissa, vaikka se ennen oli työtäni. Oma aika muutenkin ollut kortilla, kuten varmasti jokaisen pienen lapsen äidillä.  Tämä olisi myös hieno valmistujaislahja ja kiitos siitä, että olen rankan vauvavuodenkin aikana jaksanut viedä opintojani kunnialla eteenpäin!”

Palaa takaisin äänestykseen ja äänestä suosikkiäitiäsi!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä